Xiaomi 14 в комплект с безжични слушалки Redmi Buds 5 Pro от Vivacom

Vivacom предлага страхотна оферта на потребителите, смартфон Xiaomi 14 в комплект с безжични слушалки Redmi Buds 5 Pro. Офертата е валидна в цялата търговската мрежа на телекома на цена от 48,98 лв. на месец на лизинг за 36 месеца с план Unlimited 100.

Xiaomi 14 се отличава с ултра тънък дизайн на панела, който го прави по-елегантен от предшественика си и ново поколение оптика на Leica. Телефонът е с капацитет на батерията 4610 mAh и поддържа бързо жично и безжично зареждане. Устройството работи с чипсет Snapdragon 8 Gen 3 за по-висока производителност в комбинация с 12GB RAM и 512GB памет за съхранение на любими изображения и файлове. Xiaomi 14 разчита на 4 микрофона, които постигат страхотно шумопотискане и изчистен аудиозапис.

Смартфонът разполага с 3 камери, които гарантират високо качество на изображенията. С партньорството на Xiaomi с Leica, те успяват да постигнат 80% повече прием на светлина, а снимките при по-слаба такава също са зашеметяващи. Основната камера е 50 МР, а селфи камерата е 32 МР. Този смартфон е перфектният избор за любителите фотографи, защото прави изображенията по-ярки и цветовете по-наситени.

Redmi Buds 5 Pro гарантират на потребителите висококачествено музикално изживяване с прецизно възпроизвеждане на звука във всички честоти. Безжичните слушалки са с изискан дизайн, а в долната част на черната версия на калъфа е включена веган кожа. Те се предлагат в три модерни цвята. Redmi Buds 5 Pro осигуряват три режима на шумопотискане, с които повечето външни шумове са блокирани. Слушалките са с дълъг живот на батерията до 10 часа с едно зареждане и до 38 часа, когато се използват с кутията за зареждане. Освен това, те имат функцията за бързо зареждане до 5 минути, което осигурява до 2 часа работа.

Свързани публикации

INSAIT обяви уникална за Източна Европа докторантска програма: 36 000 евро годишна стипендия в България с професори от Carnegie-Mellon, EPFL, ETH Zurich, MIT и Yale

Талантите на България вече не са изправени пред дилемата – да приемат високо платена работа в ИТ индустрията…