100 кила и Лора Караджова ще радват старозагорци в парк „Загорка

Музикалната програма на „Beerфестът“ 2021 продължава с тематична хип-хоп вечер на 3-ти септември, петък

На 3-ти септември, петък, в парк „Загорка“ музикалната програма на „Beerфестът“ 2021 в Стара Загора продължава с имената на големите 100 кила, Лора Караджова и Кристо, които ще наелектризират феновете на хип-хоп културата със своите парчета.

Вечерта ще започне в 19:00 ч. с алтернативните ъндърграунд бийтове на Без компромис (Sistah и DJ Skill), а DJ Skill и DJ Stevie G ще влязат в невероятна скреч батъл битка, с която да оставят публиката без дъх.

Освен качествено пиво и музикалното шоу, посетителите на събитието ще могат да станат част от различни активации и игри от откриването в четвъртък до неговия финал в неделя. Старозагорци и гостите на града ще могат да се включат в инициатива за рециклиране на своите опаковки след консумация, съвместно разработена от „Загорка“ АД и „ЕКОПАК България“, с която да допринесат за опазването на околната среда. Всеки, който изхвърли своите кенове или пластмасови чаши в специално предвидените контейнери, разположени на територията на фестивалната зона, ще има възможността да получи безплатна бира.

По време на четирите дни, всички фенове на пивото ще имат възможността да опитат и новата лимитирана серия бира – „Beerфест фестивално пиво“, създадена по повод бирения фестивал.

Beerфестът се провежда още от 2015 г. и през годините постепенно се превръща в много важна част от календара със събития на Стара Загора. Негови организатори още от старта му са пивоварна ЗАГОРКА и Община Стара Загора, а сред тазгодишните партньори са магазини „АЯКС“, туристически информационен портал visitstarazagora.bg, хотел „Сити“, технически хипермаркет „Багира“  и ресторант „Щастливеца“.

Повече подробности за цялата програма и любопитна информация за „Beerфестът“ можете да откриете на страницата на фестивала на www.facebook.com/thebeerfest.

За ЗАГОРКА АД , част от корпорация HEINEKEN

Пивоварна Загорка навлиза във втория век от своите операции в Стара Загора. Още от откриването на „Бирарията”  през 1902 г. от  д-р Кожухаров, пивоварната се превръща в символ на града, а Загорка е любимата бира на поколения българи. През 1994 г. „Загорка” АД се присъединява към глобалното семейство на HEINEKEN. От тогава до днес, в продължение на повече от 20 години, над 133 милиона Евро са инвестирани в „Загорка” АД за  модернизация на процесите и увеличаване на производствения капацитет. Днес пивоварната в Стара Загора е една от най-модерните в региона на Централна и Източна Европа.

Като част от семейството на HEINEKEN и водещ български производител на бира, „Загорка“ АД се ангажира да развива своя бизнес устойчиво и отговорно.

Чрез платформата си за устойчиво развитие „Създаваме по-добър свят“ компанията насочва своите усилия в шест сфери, в които може да направи положителна промяна: намаляване на въглеродните емисии, опазване на водните ресурси, локални ресурси, отговорна консумация, израстване с местните общности, безопасност и здраве.

През 2013 г. МОСВ отличава „Загорка” АД с наградата „Зелена България” за бизнес с цялостен принос за опазване на околната среда. От 2015 г., в три поредни години, ЗАГОРКА печели първите места в конкурс за „Най-зелена компания” в сектора на бързооборотни стоки и е най-зелената и отговорна компания в бирената индустрия, според консуматорите.

Портфолиото на компанията предлага разнообразие от висококачествени продукти, които отговарят на вкуса на взискателния български потребител – Загорка, Heineken, Ариана, Amstel, Stolichno, Starobrno, Affligem и сайдерът Крадецът на ябълки. Безалкохолните предложения за любителите на бира с 0.0% алкохол: Загорка 0.0%, Heineken 0.0 и Ариана Радлер 0.0% с вкусовете на лимон, малина, портокал и грейпфрут, ягода и мента.

За повече информация за компанията и нейните продукти: www.zagorkacompany.bg

Свързани публикации

Американска търговска камара в България: Икономическите отношения между САЩ и България са в основата на устойчивия икономически растеж на българската икономика

Най-новото изследване показва изключителен ръст на американските инвестиции в България. Това им отрежда 4-то място сред чуждестранните инвеститори…