126 ПРОЕКТА ОТ 28 АГЕНЦИИ И КОМПАНИИ СЕ СЪСТЕЗАВАТ В BAPRA BRIGHT AWARDS 2023

126 са ентритата за конкурса BAPRA Bright Awards тази година и това е ръст от над 20% спрямо миналата година. Още по-голямо е нарастването в броя на агенциите и компаниите, които се включват в състезанието – тази година са 28. Удълженият срок за подаване на кандидатури изтече в петък.

„Отново – големият брой проекти е най-силното доказателство за нивото и професионализма на ПР в България. Сега започва журирането, победителите ще станат ясни скоро, но по всичко личи, не най-големият печеливш ще е ПР в страната ни“ – каза д-р Александър Христов, Председател на БАПРА.

Церемонията по награждаване ще бъде на 11 май в Hyatt Regency Sofia. Същият ден ще се проведе и първия от няколко години насам БАПРА форум, който ще е на тема „Печелившата истина: нови възможности”. В него ще вземат участие световноизвестни лектори като Инди Селварая, Chief Creative Officer на Ketchtum, Андрю Джонсън, Senior Adviser Rud Pedersen в Public Affairs и други. Повече информация за форума ще бъде представена скоро.

Свързани публикации

Д-р Мариана Райкова се присъединява към говорителите, които ще бъдат част от първата техническа конференция на INSAIT

Завършила факултета по компютърни науки на Колумбийския университет със степен доктор, д-р Мариана Райкова работи като изследовател в…