Атрактивни летни отстъпки до 100 лева на устройства HONOR от Vivacom

Специалните предложения са налични от 16-ти до 31-ви август в онлайн магазина на телекома.

До 31-ви август Vivacom предлага на своите клиенти атрактивни отстъпки до 100 лева от цената на избрани устройства HONOR в комбинация с план Unlimited, като промоцията е валидна само в онлайн магазина на телекома. Сред намалените продукти са и най-новите смартфони – HONOR 90 и HONOR 90 LITE, като LITE моделът е в комплект с безжичните слушалки HONOR EARBUDS X5.

Основният модел от най-актуалната серия на HONOR – HONOR 90, попада във високия среден клас със своята 200 МР  камера, дисплей и надежден хардуер. Смартфонът идва с голям 6,7-инчов Amoled екран с резолюция 1200х2664 пиксела. Спецификациите му включват 120 Hz честота на опресняване на картината, 1600 нита пикова яркост, HDR 10+ и покриване на цветовия спектър DCI-P3. HONOR 90 работи с бързия чипсет Snapdragon 7 Gen 1, като предлаганият от Vivacom модел е с 12 GB RAM и 512 GB вътрешна памет. Устройството изпъква с основния 200 МР сензор в задната камера, който разполага с PDAF автофокус и се справя отлично във всякакви условия. Налични са също 12 МР широкоъгълна камера, трети 2 МР сензор за боке ефекти и предна камера с 50 МР. Батерията на смартфона с капацитет 5000 mAh издържа след използване през целия ден, а зареждането с мощност 66W гарантира бързото ѝ зареждане.

HONOR 90 LITE съчетава тънък и лек дизайн с 7,48 мм дебелина на профила и тегло от 179 грама. Моделът е има 6,7-инчов LCD екран, който облекчава умората на очите благодарение на технологията за динамично затъмняване на HONOR и циркадиевият нощен дисплей. Телефонът е базиран на 7-нанометровия чипсет MediaTek Dimensity 6020, допълнен с 256 GB памет и 8 GB RAM. HONOR 90 LITE идва с тройна система от камери – 100 MP основна камера, 5 MP камера с ултраширок обхват и 2 MP макро сензор. Селфи камерата е с 16 MP и записва видео във Full HD+ резолюция. Батерията от 4500 mAh се зарежда до 53% за половин час с 22.5W HONOR Supercharge зареждане.

Елегантните безжични слушалки HONOR EARBUDS X5 са с 13,4 мм динамични драйвери, свързват се чрез Blutetooth и могат да бъдат сдвоени с две устройства едновременно, които да се превключват. Лекият и ергономичен дизайн осигурява комфортно ползване, а системата за намаляване на страничните шумове по време на разговори позволява безпроблемно общуване. Безжичните слушалки предоставят богати възможности за настройки с приложението Honor AI Space за управление и еквалайзер. HONOR EARBUDS X5 имат 27-часов живот на батерията и могат лесно да бъдат намерени, ако бъдат изгубени, чрез опция за издаване на звук.

Повече информация за промоционалните устройства на Honor с отстъпки до края на август във Vivacom можете да откриете ТУК.

Свързани публикации