BILLA отбелязва 7-ми рожден ден на Обучителния център в София

Над 4000 служители на веригата са преминали през първата „Школа за експерти“ в ритейл сектора у нас

BILLA България отбелязва 7-мия рожден ден на Обучителния център в София. Над 4000 служители са преминали успешно обучения в сферата на ритейл сектора в специализираната „Школа за експерти“. Освен въвеждащите обучения, които всеки нов служител преминава, центърът предлага надграждащи програми за повишаване на квалификацията и личностното развитие на настоящи служители.

„Нашата цел е да осигурим не само качествено и пълноценно обучение на новите служители, но и да предоставим на настоящите възможността непрекъснато да подобряват своята квалификация и меки умения. Увереният старт и професионалното развитие на служителите в последствие е изключително важна предпоставка за растежа на компанията. С гордост можем да кажем, че нашият обучителен център е мястото, в което служителите ни стават експерти в своята област.“ сподели Ивелина Евстатиева, ръководител човешки ресурси в BILLA.

В Обучителния център на BILLA в София се преподават както теоретични познания, така и практични умения, благодарение на симулираната работна среда в магазина. Освен въвеждащи и опреснителни курсове, основна част от допълнителните обучения са свързани с развитието на служителите, преминаващи на ръководни позиции. Усъвършенстването на лидерски умения е водещ приоритет за веригата, тъй като те са основополагащи за сплотяването на екипите, ефективната комуникация и създаването на хармонична работна среда.

BILLA България разполага с общо четири изградени Обучителни центъра в София, Стара Загора, Варна и Плевен, като до момента над 6000 служители са преминали успешно обучения в тях. За постиженията си в областта на развитието на човешките ресурси, компанията e сертифицирана като „Топ работодател“ за България от престижния международен институт Top Employers Institute.

Свързани публикации

Проф. Илко Гетов: „Последните седмици и месеци са период на относително спокойствие в епидемичната обстановка, това обаче не следва да действа успокоително и да притъпява вниманието на здравните власти и населението“

Проф. Илко Гетов се присъединява към инициативата „Ти решаваш“, която подпомага взимането на информирано решение относно ваксините  Проф.…