Scalefocus е отличена с три награди Stevie® в 20-то издание на International Business Awards®

Софтуерната компания печели златото за Най-иновативна бизнес организация до 2500 служители на годината в престижната международна класация.

За поредна година Scalefocus затвърди позицията си на лидер сред компаниите с успешни практики в сферата на иновациите. В тазгодишното издание на конкурса International Business Awards – най-мащабната световна програма за бизнес награди – Scalefocus е отличена с първо място в категория „Най-иновативна компания до 2500 служители“. В категорията за продуктова иновация компанията печели сребърна Stevie® награда за „Ускорена и точна ранна диагностика на рак чрез хардуерна автоматизация“, а бронзово отличие получава за технологичното си решение в сферата на здравеопазването за провеждане на отдалечена рехабилитация и кинезитерапия SoFit.

В миналогодишното издание на наградите Scalefocus бе отличена с Grand Stevie® награда – първата, присъждана на българска компания в историята на конкурса, за SoundVision – иновативно решение за по-добра мобилност на хората с увредено зрение. Втората награда, която бе присъдена на компанията за същия продукт, е Gold Stevie® в категорията „Решение за здравни технологии“.

“Изключително горди и радостни сме да получим тези отличия, защото те са поредните доказателства, че иновативното мислене е залегнало дълбоко в ценностите и културата на компанията и е основна движеща сила на Scalefocus. Силно вярваме, че иновациите и технологиите трябва да се използват за подобряване на качеството на живота на хората и уверено мога да заявя, че успяваме да постигнем тази наша цел всеки един ден благодарение на експертизата и професионализма на нашия екип.” – Иван Иванов, изпълнителен директор на Scalefocus.

Scalefocus е класирана и сред финалистите в конкурса „Stevie® Awards for Great Employers“ в три категории: „Работодател на годината – софтуерна компания с повече от 250 служители“, “Най-добра програма за развитие на лидери” и “Прилагане на комбиниран метод на обучение“. Победителите предстои да бъдат обявени през септември. „Stevie® Awards for Great Employers“ оценяват най-добрите работодатели и професионалисти, екипи, постижения и продукти в областта на човешките ресурси, които спомагат за създаването и стимулирането на отлични места за кариерно развитие в цял свят. Повече информация за наградите и победителите може да бъде намерена на: Stevie Awards

Свързани публикации

Как под хладнокръвното ръководство на един военен Португалия се нареди сред световните шампиони във ваксинирането?

Сейшал, Португалия, Леви Фернандес от Франс прес. Португалия, която е сред световните първенци по ваксиниранесрещу КОВИД-19, дължи голяма…