BILLA България отвори четвърти в страната специализиран обучителен център в град Плевен

Неговата цел е да подготвя не само новопостъпващите служители на веригата, но и настоящите такива, като повишава професионалната им квалификация и стимулира кариерното им развитие

BILLA България отвори четвъртия поред за страната специализиран обучителен център в град Плевен. В него експерти ще обучават служителите на различни активности и умения, свързани с работата в магазините – обслужване на каса, обслужване на деликатесна витрина, грижа за стоковия поток и ефективна организация на служителите спрямо различните работни процеси в магазина. Обучителният център ще обслужва градовете Плевен, Враца, Монтана, Габрово, Севлиево, Русе, Свищов, Велико Търново и Ловеч.

Освен обученията за нови служители на веригата, центърът ще предлага специализирани лидерски програми за настоящи служители, заемащи ръководни позиции. Те ще бъдат фокусирани върху развитието на така наречените „меки умения“, които са от изключително значение за развитието на екипите, подобряване на продуктивността и удовлетвореността на служителите в компанията. Регулярно ще се провеждат и опреснителни курсове, насочени към служителите, които имат нужда да надградят своите знания и умения.

След успешното завършване на обучението, служителите, сдобили се с нови умения и компетенции, получават международно признат сертификат, в съответствие с австрийските стандарти на REWE Group. Придобитите от тях знания и умения ще бъдат измервани повторно и на работното място, което от една страна може да спомогне за бъдещото им кариерно развитие в компанията, а от друга – за правилното оценяване и подобряване на качеството на самия обучителен процес.

Свързани публикации