BILLA България се присъединява към инициативата на Джуниър Ачийвмънт „Мениджър за един ден“

BILLA България се присъединява към образователната програма на Джуниър Ачийвмънт „Мениджър за един ден“ 2023, която над две десетилетия помага на студенти и ученици да намерят правилния път за професионална реализация. Шестима младежи ще имат възможността да се докоснат до вътрешните процеси и културата на компанията, заемайки за един ден позициите Мениджър „Корпоративни комуникации“, Мениджър „Електронна търговия“ и Мениджър „Обучителен център“. В тясно сътрудничество с мениджърите, избраните кандидати ще могат да се потопят в работния процес и да разберат повече за това какви са дейностите и отговорностите на хората, заемащи тези длъжности.

Програмата „Мениджър за един ден“ е дългогодишна инициатива на Джуниър Ачийвмънт България, член на една от водещите организации за икономическо образование и развитие на предприемаческия дух – Junior Achievement Worldwide. Тя предоставя на младежи над 16 г. безценен опит в ранното им кариерно ориентиране. Участниците имат възможност да се запознаят с реалната работна среда в компании и организации от цялата страна и да получат вдъхновение от топ мениджъри, всичко това в рамките на един ден.

Участието на BILLA в образователната програма е част от стремежа на компанията да подобри работната среда и възможностите за кариерно развитие в страната. Компанията бе сертифицирана като „Top Employer“ за България в тазгодишното проучване на престижния международен институт Top Employers Institute. BILLA поставя фокус върху усъвършенстването на екипите и развитието на потенциала на своите служители, предоставяйки им множество кариерни възможности. За последната една година всеки десети служител на компанията е получил повишение, а близо 2000 служители са преминали успешно електронно обучения за повишаване на квалификацията си.

Свързани публикации