Клиентите на BILLA вече могат да пазаруват и с електронни ваучери за храна

От 01.01.2024 г. клиентите на BILLA България могат да пазаруват в обектите на веригата както с хартиени, така и с електронни ваучери за храна на операторите Edenred, Sodexo, Tombow, Prizmalux, City invest, Bulgarian Post, Fidukcia и BILLA Сървис. Електронният ваучер може да се използва като дебитна карта на пос терминал, включително и на касите на самообслужване на BILLA, като това дава възможност с него да се плати точна сума и остатъкът да се използва при следващо пазаруване. Срокът на ваучерите за храна е една година от датата на издаване.

Дъщерното дружество на BILLA България BILLA Сървис избра сътрудничество с българската компания Borica за издаването на електронни ваучери за храна към своите корпоративни партньори. С електронните ваучерите за храна на BILLA, служителите на фирмите партньори и всички над 5200 служители на BILLA България, могат да пазаруват хранителни продукти в магазините на веригата, както и в други обекти от партньорската мрежа на компанията в цялата страна.

Повече информация за електронните ваучери за храна на BILLA можете да намерите тук: https://www.billa.bg/za-billa/vaucheri/elektronen-vaucher-za-hrana.

BILLA България продължава да приема разплащания с хартиени ваучери за храна по Наредба 7 и Наредба 11 и за подарък до изтичане на срока им на валидност.

Свързани публикации

Coca-Cola Без Захар Лимон с престижна награда в националния конкурс на Съюза по хранителна промишленост

Новото нискокалорийно попълнение в портфолиото на Coca-Cola бе отличено в петнадесетото издание на конкурса „Хранително-вкусовата промишленост в България…