BILLA e достъпна онлайн вече и във Варна

Веригата предлага избор от над 4000 продукта и доставка до дома в рамките на час

BILLA България продължава да разширява обхвата на своя онлайн магазин в платформата Glovo, като услугата вече е достъпна и във Варна. Всички варненци могат да се възползват от бърза и лесна поръчка и доставка на над 4000 артикула, предлагани в супермаркетите на веригата, без разлика в цените. Онлайн асортиментът на BILLA включва богат избор от свежи плодове и зеленчуци от „BILLA Градини“, печива и тестени изделия от „BILLA Пекарна“, прясно месо и риба, готови ястия, напитки, стоки за дома и продукти за домашни любимци.

Поръчката на продукти от онлайн магазина на BILLA става само с няколко клика в платформата Glovo или през мобилното приложение на Glovo. След въвеждане на адреса, клиентите трябва да отбележат BILLA в секцията „Супермаркет“ и да изберат желаните от тях продукти. Доставките се осъществяват в рамките на 45-60 минути, като услугата покрива цялата територия на Варна.       

Всеки път, когато поръчват от BILLA онлайн, потребителите могат да се възползват от предимствата на своята BILLA Card, от регулярните изгодни предложения в седмичната брошура на веригата, както и от лоялната кампания „Спестявайте повече с BILLA Card” за трупане на бонус ваучери с всяка покупка.

Сред предимствата на онлайн магазина на BILLA са селекция на винаги свежи продукти, лесно заплащане с банкова карта и бърза доставка до всяка точка на града. След като стартира доставките в София през миналата година и в Пловдив през февруари тази година, BILLA разраства услугата си и във Варна. Скоро онлайн магазинът на BILLA ще бъде достъпен и в Плевен.

Свързани публикации

Кока-Кола в България допринася за намаляване на отпадъците в няколко български града и стимулира разделното събиране

Компанията подкрепя тазгодишното издание на фестивала „Реките на града“ и застава зад дългосрочната мисия на инициативата за подобряване…