BILLA отвори първия си магазин в Троян с инвестиция от близо 5 млн. лв

Новият обект на веригата се намира на емблематична локация в центъра на града

BILLA България отвори първия си магазин в Троян, който се намира на ключова за града локация – на ул. „Георги Раковски“ №2, на мястото на бившата градска баня и на метри от историческия Марковски мост. Компанията инвестира близо 5 млн. лв. в изграждането на модерния обект и разкрива 20 нови работни места. Това е 11-тият нов магазин BILLA за 2023 г., като веригата продължава активно да разширява търговската си мрежа в големите градове и по-малките населени места.

Новият обект BILLA в Троян ще посреща клиентите си всеки ден, от понеделник до неделя, от 7:30 ч. до 22:00 ч. Светлата и просторна търговска зала на магазина е с площ от 730 кв.м. и предлага различни удобства при пазаруване, както и лесна за ориентация подредба на асортимент от над 8000 хранителни и нехранителни артикули. Разнообразието от продукти включва свежи български плодове и зеленчуци „BILLA Градини“, прясно изпечени хляб и закуски от „BILLA Пекарна“, прясно месо с доказан български произход и редица предложения от собствените марки на компанията – BILLA, BILLA Premium, BILLA Bio, Clever.

Фокус на веригата е отличното потребителско преживяване, а новият магазин BILLA в Троян е поредният обект, който ще предлага хибриден модел при заплащането на продуктите – традиционни каси и експресни каси на самообслужване. За удобство на клиентите и персонала на магазина, хартиените етикети са заменени от електронни, които дават пълна и точна информация за произхода, теглото и цената на всеки артикул.

BILLA отбелязва откриването на първия си магазин в Троян със специална празнична брошура. В периода 14-20 декември клиентите, пазаруващи с BILLA Card, могат да се възползват от -25% на всички краве масла, яйца, точени кори, лютеници, сосове, макаронени изделия и на всички шоколадови бонбони, както и от останалите атрактивни оферти в специалната брошура.

Още изгодни седмични предложния от BILLA може да откриете тук: https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura

Свързани публикации