Шеф Виктор Ангелов влиза в кухнята на BILLA

Професионалният готвач ревизира и подобрява рецептите от топлата витрина на веригата 

От години топлата витрина на BILLA предлага на клиентите си разнообразие от пресни и качествени готови ястия, предпочитани от потребителите както за обяд, така и за вечеря. С цел надграждане на добре познатите традиционно български и европейски ястия на веригата и осигуряване на още по-добро кулинарно преживяване за клиентите, BILLA България стартира партньорство с професионалния шеф-готвач Виктор Ангелов, който лично предоставя своите препоръки за подобрение на рецептите от топлата витрина на веригата. 

„Топлата, добре приготвена храна е от първостепенно значение за здравето и физиологията на малки и големи, а не всеки от нас има времето и вдъхновението да я приготвя у дома. Благодарение на топлата витрина на BILLA вече всеки може лесно и бързо да осигури на семейната трапеза разнообразие от вкусове, пресни ястия, приготвени с грижа и внимание към детайла. Всички рецепти са съобразени с моите препоръки за балансирано хранене с пълноценно и разнообразно меню, включващо месо, риба, зеленчуци, яйца, млечни, както и така наречените ястия с висока хранителна стойност. И не на последно място – всички те са с перфектен външен вид и приятен аромат“, сподели шеф Ангелов. 

Ястията от топлата витрина на BILLA са прегледани и подобрени от шеф Ангелов, който лично е дал своите професионални препоръки за подготовката им. Вкусните и разнообразни предложения по прецизните рецепти на шеф Виктор Ангелов очакват потребителите в обектите на веригата в цялата страна. Балансираните рецепти включват класическа лазаня Болонезе, булгур със сушени домати и маслини, вкусни пълнени чушки, традиционните прясно зеле и пиле с ориз и още много други апетитни и винаги пресни ястия. Една от тайните за отличния вкус е съхранението им при строго регламентиран температурен режим, чрез специализирано технологично оборудване в зависимост от техния състав и характеристика. 

Повече за разнообразните и вкусни предложия от топлата витрина на BILLA на достъпни цени, могат да бъдат открити в седмичните брошури и на сайта на веригата: https://www.billa.bg/.

Свързани публикации