Coca-Cola стартира нова коледна кампания като част от платформата Real Magic

Кампанията напомня, че истинската магия на Коледа е във връзката между хората

Coca-Cola стартира новата си глобална рекламна кампания – „Сподели магията на Коледа“, за да отпразнува истинската магия на празника и да насърчи хората да бъдат заедно като общност. Коледната кампания идва с послание за радост в празничния сезон, напомняйки, че истинската магия на Коледа е в моментите на близост, които споделяме с другите.

Кампанията „Сподели магията на Коледа“ е подкрепена от ново видео, поредица от дигитални и търговски активации и обществени инициативи. Новото видео, режисирано от Сам Браун от Rogue Films и създадено от dentsuMB UK, разказва за доброто у хората и тяхната нова връзка със света, в който днес живеят. Вдъхновяващата история олицетворява момче, чието въображение и усилия успяват да съберат цялата общност заедно на Коледа, разкривайки магията на споделената емоция от празничната трапеза и Coca-Cola.

За видеото:

Лентата започва с момче, което заедно с майка си се мести в нов апартамент на Коледа. Стоейки в новия си дом, детето забелязва, че в него няма камина и осъзнава,  че без нея Дядо Коледа няма да може да стигне до него. Така, той решава да си направи сам. Момчето започва да строи комин от кутии, а съседите бързо се обединяват, за да му помогнат да го завърши навреме за Коледа.

Маноло Аройо, Главен маркетинг директор, споделя:

„Това е първата ни коледна кампания, като част от новата философия на бранда – Real Magic. Coca-Cola винаги е вярвала в чудото на Коледа и тази година кампанията ни празнува истинската магия на човешките взаимоотношения. С просто и вдъхновяващо послание за единство, приобщаване и позитивизъм в сърцето, тя има за цел да ни напомни, че всичко, от което се нуждаем за една вълшебна Коледа, са споделени моменти с общността и тези, които обичаме.“

Саймън Лойд, Главен творчески директор в dentsuMB Лондон, казва:

„Магията е навсякъде около нас, но през повечето време дори не я забелязваме. Историята се развива в жилищен блок в САЩ, но може да бъде навсякъде. За повечето хора по света, животът един над друг е реалност – толкова са близо, но въпреки това са непознати. Световната пандемия сплоти съседите повече от всякога. След като Коледа бе отменена за мнозина през изминалата година, тази скромна празнична история се фокусира върху това, което наистина има значение: общността и щедростта, които ни свързват в един несъвършен свят.“

Рекламното видео ще бъде в нов формат с продължителност две минути и половина, както и в серия от по-кратки версии от 60, 30 и 15 секунди достъпна на над 90 пазара по целия свят. 

Свързани публикации