CREATIVE ASSEMBLY SOFIA ИЗДАВА ДОПЪЛНИТЕЛНО БЕЗПЛАТНО СЪДЪРЖАНИЕ ЗА TOTAL WAR™: PHARAOH

БЪЛГАРСКОТО СТУДИО ПРАВИ И РЕДИЦА ПОДОБРЕНИЯ ПО ИГРАТА

Изживейте краха на Бронзовата епоха като играете с една от двете нови фракции от културата на морските народи с безплатния ъпдейт на Total War: PHARAOH – High Tide.

Безмилостните шердени разгромяват и изпепеляват всичко насреща им, докато пелесетите поемат по пътя на войната, за да изградят своя нов дом. Доминирайте над враговете си, като използвате новите механики на играта, сред които игра с орди, воювайте с 37 нови единици и поставете цивилизацията на колене.

Гледайте трейлъра на High Tide тук.

БЪДЕТЕ ПРЕДВЕСТНИЦИ НА КРАХА НА БРОНЗОВАТА ЕПОХА

Морските народи са войнствени странстващи орди, които плават в Средиземно море и всяват хаос в края на Бронзовата епоха. Докато древните империи на Египет и Хетското царство, и народите на Ханаан воюват помежду си, морските народи акостират на техните размирни брегове за да се бият, разрушават и завладяват всичко по пътя си. Само постоянното настъпление поддържа ордите на шерден и пелесет и води до победа.

ШЕРДЕНИ

Поведете шердените с Iolaos, млад и непоколебим изследовател, който има една единствена цел – да поведе бойците си към нови земи, опустошавайки всичко по пътя си в знак на почит към боговете.

Командвайте множество нови единици, сред които Nuraghe Warriors, способни да образуват формация Kelone, наподобяваща бронирана „костенурка“, която им помага да се защитават, докато напредват, Harpooneers, които хвърлят смъртоносни бодливи копия по враговете си, и Sherden Archers, чийто стрели подпалват земята под краката на враговете им.

ПЕЛЕСЕТИ

Изживейте краха на Бронзовата епоха с Walwetes, страховитият водач на втората ни фракция, The Peleset. След като империята им е унищожена пелесетите се отправят към морето, за да търсят нов дом, който да построят върху руините на древния свят.

Командвайте всички нови единици, включително волски каруци и колесници, предоставящи възможност за фланкиране на врага, като придвижват пелесетски ударни пехотинци до сърцето на битката. А също и морски пехотинци, героични воини (хвърлят копия по противниците си преди да влязат в близък бой), пелесетски нападатели, както и елитна и агресивна пехота, която се движи бързо и удря силно.

Играта е налична в магазина на Total War и в платформата Steam.

За допълнителна информация относно Total War: PHARAOH и High Tide, моля, посетете секцията Често Задавани Въпроси.

Свързани публикации