„Домът на бъдещето 2022“ събира топ експертите в строителството и интериорния дизайн

Събитието ще се проведе онлайн на 14 април

Предстои второто издание на първия специализиран форум, в който професионалисти си подават ръка за генериране на идеи и съвети за дома – „Домът на бъдещето“. Събитието ще се проведе онлайн на 14 април и ще събере едни от най-добрите експерти в строителството и интериорния дизайн. Участие в него ще вземат водещи компании, които ще споделят своите професионални съвети със зрителите в рамките на четири панелни дискусии: „Красив дом“, „Зелен дом“, „Умен и сигурен дом“, „Достъпен дом“.

Форумът ще стартира със съвременните тенденции в дизайна, стиловете, които определят бъдещето в обзавеждането и търсенето на баланс между красивия и практичен дом. В рамките на първия панел „Красив дом“ немската компания Hörmann ще представи своите елегантни и здрави интериорни врати.

В панела „Зелен дом“ зрителите ще се запознаят със системи за цялостна автоматизация на дома и ползите от тях, както и различни уреди и системи за намаление на разходите на електричество и вода.

Как да направим дома си по-сигурен с помощта на технологиите, предимствата на умните домове и застрахователни продукти за имотите ни – по тези теми зрителите ще получат професионални мнения по време на панела „Умен и сигурен дом“. Съветите на експерти в сферата на недвижимите имоти ще ни насочат как да изберем най-подходящия за семейството ни дом, а банкови специалисти пък ще ни споделят как да купим жилище възможно най-изгодно.

В последния панел „Достъпен дом“ ще се дискутират теми, свързани с домашните ремонти и възможностите за спестяване от поддръжката на жилището.

Партньори на “Домът на бъдещето“, чието миналогодишно издание събра над 200 хил. гледания, са Хьорман България, Schneider Electric и Arco Real Estate България. Водещ на специализирания форум е Мария Силвестър.

„Домът на бъдещето 2022“ ще се излъчи онлайн на 14 април и ще бъде достъпно от всяка точка на света безплатно в сайтовете на profit.bg, idei.bg, novini.bg, woman.bg и техните социални канали.

Свързани публикации