Финалният концерт на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour завладя сърцата на многохилядната публика в София

Хитови парчета, много добро настроение и българският национален химн отекнаха в сърцето на столицата в съботната вечер

Финалният концерт в София, част от най-вълнуващото лятно турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, разтърси стеклата се в сърцето на столицата многохилядна публика. Неблагоприятните прогнози за съботния ден не успяха да попречат на най-верните фенове да се съберат на площад „Княз Александър I Батенберг“, за да видят и чуят на живо своите любими изпълнители. В крайна сметка времето бе на тяхна страна и те се насладиха на най-хитовите изпълнения на своите идоли в продължение на 4 часа.

За нестихващото добро настроение в съботната вечер, на площад „Княз Александър I Батенберг“, се погрижиха някои от най-актуалните и обичани български изпълнители. Грандиозният финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 бе даден в 18:00 ч. от най-популярния български диджей DJ Mascota, който селектира и миксира най-добрите тракове за последните години, за да предостави най-зареждащото начало на многохилядната публика. Mc Mickey и балет NOVA допринесоха за незабравимото откриване на финалния концерт, а първото изпълнение за вечерта бе на изгряващата звезда DENI. След него на сцената се качи представителката ни от Евровизия 2021, с най-нежния и завладяващ глас, VICTORIA. Трети на сцената бяха момчетата на „айляка“ RDMK, които повдигнаха настроението на меломаните и още в самото начало дадоха заявка, че това ще бъде най-незабравимият концерт за това лято.

Нежната Михаела Маринова остави без дъх феновете със завладяващите изпълнения на най-големите си хитове, а след нея на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се качиха „момчетата с чашите“ – Billy Hlapeto и D3MО, които успяха да предадат неизчерпаемата си енергия и добро настроение на събралите се столичани.

Снимка: Димитър Калиновски

Специалните гост изпълнители на тазгодишното турне, рапърите от Северна Македония – 2Bona, успяха за пореден път да превземат най-голямата българска сцена с тоталните си хитове, а под звуците на техните песни, вечерта стана изключително паметна за млада двойка от публиката, която се сгоди. Финалният концерт продължи своята програма, с изключителната Dara Ekimova, която нажежи обстановката на площад „Княз Александър I Батенберг“ до червено с оригинална хореография и завладяващи изпълнения. След нея микрофонът бе в ръцете на най-очакваните изпълнители за вечерта, покорителите на всички класации, рапърите V:RGO и EMIL TRF. Завладяващото дуо спечели неуморната публика, която знаеше наизуст всяко едно тяхно парче. Те поднесоха и първата изненада за вечерта – V:RGO покани на сцената талантливата Mishell, за да изпълнят общия си проект „Все едно“.

Снимка: Димитър Калиновски

Благодарение на българските латино крале Torino & Pashata, гласовете на екзалтираните фенове отекваха из целия център на София. Те подариха на публиката и втората изненада за вечерта – след като изпълниха най-големите си хитове, запяха и българския национален химн. Без колебание, многохилядната публика ги последва и довърши изпълнението в един глас. Веднага след това огнената DARA покори най-голямата сцена на открито, като изпълни за столичани най-хитовите си парчета, а след това покани на сцената V:RGO, за да изпеят заедно общия си проект „SOSA MAJE“, който само преди няколко години завладя музикалното пространство.

Площад „Княз Александър I Батенберг“ се изпълни с хиляди светлини и още по-добро настроение, след като на сцената се качиха отново 2Bona, V:RGO и EMIL TRF, за да изпълнят безспорния хит на лятото – „Paralia“. По създадената тази година традиция, последен на сцената се качи Криско, който успя да предизвика столичани, които дори след 4-часовия концерт доказаха, че имат още сили и не изпуснаха нито една дума от всяка една негова песен. Ветеранът на турнето Криско изпълни общия си проект с V:RGO и EMIL TRF – „Мамули“, а след това покани отново на сцената специалните гости от Северна Македония 2Bona, които за последен път дадоха „Зелена светлина“ на най-грандиозния концерт на лятото. Изпълнението им бе придружено от пищна заря, многобройни скандирания и много добро настроение.

Снимка: Димитър Калиновски

Много игри, изненади и вълнуващи награди очакваха всички нетърпеливи фенове часове преди вълнуващия старт на концерта. Активностите за подранилите столичани стартираха с игра на Lip Sync, в компанията на талантливия DENI. Малко по-късно Torino & Pashata успяха да докажат на софиянци своите умения на джага, а Dara Ekimova показа истински спортен дух и предостави незабравими емоции на своите фенове в игра на дженга. Makeover зоната бе завладяна от YouTube звездата Стефи, а Емил Конрад преобърна представите на тийнейджърите за рециклирането, чрез игра на Basket Bottle. През целия следобед развълнуваните меломани имаха възможност да се освежат с новата Coca-Cola Original Taste 300 мл в компактна 100% рецуклируема PET опаковка. Целият следобед бе изпълнен и с непрестанните включвания на живо в ефира на The Voice Radio & TV.

След 2-годишна пауза най-завладяващото турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour успя да се завърне с 300 и да остави след себе си незабравими спомени и хиляди положителни емоции. Какво са подготвили организаторите за следващата година може да разберете като следвате внимателно Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria. За ексклузивни кадри и новини около турнето може да последвате и профилите на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria в Instagram.

Свързани публикации