Уверен старт на новата година с „Достъпно в BILLA за всеки“

В началото на новата 2024 г. BILLA ще посрещне своите клиенти със страхотни предложения, гарантиращи доброто настроение и щадящи семейния бюджет. В специалната брошура „Достъпно в BILLA за всеки” през първата седмица на януари, веригата предлага разнообразие от продукти за семейната трапеза с отстъпка до -50%, специални 1+1 оферти с два продукта на цената на един, промо предложния от собствените марки на веригата, както и празнична селекция по случай наближаващите именни дни.

Българският обичай гласи „на имен ден не се кани“, затова тази седмица всички именици могат да се подготвят изгодно за празника с неустоими BILLA предложения, сред които охладена свинска плешка без кост за 6.49 лв/кг., българско пиво в кен за 0.89 лв. и сирене Камембер с марка BILLA за 2.99 лв. За да бъдат още по-цветни и сладки празниците, BILLA предлага рози в саксия на цена от 3.99 лв., букет лалета за 4.99 лв. и домашна шоколадова торта за 9.49 лв. През първия Гранде уикенд за годината (5-7 януари) клиентите, пазаруващи с BILLA Card, могат да се възползват и от -25% на всички колбаси, всички шоколадови бонбони и вафли и всички вина.

За бързо влизане във форма след празниците, сред промоционалните оферти попадат и спортна екипировка Nikе, раници, йога постелка, уреди за масаж, детски спортни комплекти и още много атрактивни предложения.

През 2024 г. BILLA ще продължава да инвестира усилено в развитието на своята програма за лоялни клиенти, така че тя да предоставя още повече възможности за отстъпки, специални ваучери, награди и много забавление за клиентите на веригата.

Всички предложения от първата седмична брошура на BILLA за 2024 г. може да откриете тук: https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura.

Свързани публикации

Проф. д-р Иво Петров: „Нито една ваксина не създава имунитет завинаги и затова е необходимо прилагането на бустерна доза“

Проф. д-р Иво Петров се присъединява към инициативата „Ти решаваш“ на Българския Червен кръст, която предоставя достоверна информация…