Футболното лято стартира с нов смартфон от Vivacom на супер цена

Клиентите на телекома могат да закупят смартфон или смарт часовник на цени, започващи за 9,98 лв. на месец на лизинг без оскъпяване

Футболното лято стартира по-рано във Vivacom със специални предложения на смарт устройства на достъпни цени. Телекомът предлага страхотните 5G модели на Samsung – Galaxy A35 и Galaxy A55, на цени, започващи от 9,98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца без оскъпяване в сравнение с цената при еднократно плащане. Смартфоните идват в комбинация с 24-месечен договор за неограничения план Unlimited Max, спортния пакет Diema Xtra и мобилното приложение на EON TV за пълен достъп до мачовете навсякъде и по всяко време. Част от промоционалната оферта е и 45-милиметровият смарт часовник Samsung Watch5 Pro LTE, с който потребителите да не изпускат началото на големите мачове.

Едновременно семпъл и впечатляващ, емблематичният дизайн на Samsung Galaxy A35 включва линейно разположени камери, елегантен стъклен гръб и плоска странична рамка. Смартфонът разполага с ярък и ясен 6,6-инчов FHD+ Super AMOLED Infinity-O дисплей с висока честота на опресняване 120Hz и 1000 нита яркост за кристално ясна видимост на открито. Страхотната 50 МР широкоъгълна камера прави красиви кадри с висока резолюция, ясни цветове и детайлност. Galaxy A35 5G разполага с усъвършенстван невронен процесор и подобрен сензор, благодарение на който снимките стават ясни и детайлни дори на тъмно. Телефонът е подходящ за ежедневна употреба със своята мощна 5000 mAh батерия, здраво Gorilla Glass покритие и сертификат IP67 за издръжливост на прах и вода.

Минималистичен, но и сериозно ъпгрейднат, Samsung Galaxy A55 се отличава с емблематичен дизайн, включващ система от 3 камери и плоска метална рамка, която гарантира сигурен захват и добро прилягане в ръката. Стъкленото покритие Gorilla Glass прави телефона по-здрав и устойчив на инциденти. Устройството идва с 6,6-инчов FHD+ Super AMOLED дисплей с яркост 1000 нита и адаптивна честота на опресняване до 120Hz, който гарантира завладяващо изживяване. Тройната система от камери включва 12 МР ултраширока камера, 50 МР широкоъгълна камера и 5 МР макро сензор за заснемане на ярки, ясни и детайлни кадри дори през нощта. Селфи камерата е с 32MP и прави висококачествени селфита с опция за избор на топли или естествени тонове. Samsung Galaxy A55 също е идеален избор за всекидневна употреба заради издръжливата си 5000 mAh батерия, осигуряваща заряд до 2 дни, и сертификата IP67 срещу прах и вода.

Samsung Watch5 Pro 45 mm LTE е стилен, здрав и функционален смарт часовник с корпус от титаниева сплав. Устройството идва с 1,4-инчов Super AMOLED дисплей с резолюция 450х450 пиксела, който е предпазен от сапфирен кристал. Часовникът използва чипсет Exynos W920, изработен по 5-нанометров процес, и включва двуядрен процесор с честота 1.18 Ghz. Galaxy Watch5 Pro предлага батерия с капацитет 590 mAh, три сензора, следящи здравния статус, информация за важни показатели, анализ на съня и много опции за персонализация.

На разположение на всички запалени почитатели на футбола e и уникалната функция EON Sports Mode – ексклузивен спортен режим в EON, който предоставя подробна спортна статистика в реално време. Футболните фенове могат да получат данни за съставите на отборите, за играчите, както и за получените картони, отсъдените нарушения, точните и неточните удари, тъчовете, корнерите, засадите и много други показатели. С опцията за връщане назад до 7 дни те могат да видят отново най-запомнящите се попадения и любимите си мигове от първенството.

Повече информация за промоционалните оферти на Vivacom можете да видите ТУК.

Свързани публикации

Vivacom и Сдружението на олимпийските отбори по природни науки с награда за най-сполучливо партньорство

Vivacom спечели наградата за „Най-сполучливо партньорство“ в конкурса „Корпоративен дарител 2023“, организиран от Българския дарителски форум под егидата…