Гейминг революция с Vivacom и PlayStation®: Усети мощта на своя PS5® в ръцете си с новия PlayStation Portal™

Вече не се изисква нито телевизор, нито всекидневна, за да играеш любимите си игри за PlayStation

Vivacom представя най-новия и иновативен дистанционен плейър – PlayStation Portal™, разработен специално за конзола PS5. Този уникален продукт преобразява начина, по който геймърите изживяват света на PlayStation, като предоставя несравнимо потапяне в играта, без да е необходимо да играеш на телевизор.

Дистанционният плейър PlayStation Portal™ позволява на играчите да стриймват игри чрез домашния си Wi-Fi и могат да играят на своята конзола PS5, дори когато телевизорът е зает от друг член на семейството. Устройството предоставя по-голяма гъвкавост, давайки на геймърите свободата да се насладят на игрите си във всяка стая на своя дом и може да го закупите от Vivacom за 449 лв.

Едно от най-големите предимства на PlayStation Portal™ е възможността да играеш на своята колекция от любими заглавия за PS5 и PS4, тъй като може да възпроизвежда съвместими игри, които си инсталирал на твоята конзола PS5. Допълнително, притежава всички функции на безжичен контролер DualSense®, който поглъща силата на хаптичната обратна връзка и адаптивните спусъци, когато се поддържат от играта. Вибрациите на контролера реагират на твоите действия в играта и симулират факторите на околната среда, а динамичното съпротивление на спусъците имитира напрежението от взаимодействията с екипировка и предмети, предоставяйки по-реалистично преживяване. Устройството разполага с красив 8-инчов LCD екран с Full HD резолюция, който предава живописни цветове, поддържа 60 кадъра в секунда и осигурява перфектно гладък геймплей с висока резолюция от 1080p.

Идеален за бърза игра, PlayStation Portal™ се отличава със специалния си дизайн, предназначен за игра от разстояние. Този уникален подход позволява на потребителите да включат устройството, да натиснат един бутон и веднага да се свържат с тяхната PS5 конзола, започвайки играта с изключителна скорост. С PlayStation Portal™ влизаш в нова реалност и разширяваш гейминг хоризонтите си, предоставяйки си възможността да се наслаждаваш на игри с невиждана лекота и удобство.

Повече информация може да отриете ТУК.

Свързани публикации