Vivacom с ново нетрадиционно предложение – Motorola G51 5G в комплект с кафе машина

Комбинацията се предлага за първи път от оператора и може да се намери както в магазините, така и онлайн 

За всички любители на MAX изживяванията в 5G мрежата Vivacom предлага нова специална оферта, този път в компанията на хубаво и ароматно кафе. Телекомът пусна в своите магазини и онлайн смартфона Motorola G51 5G в комбинация с кафе машина с капсули Lavazza A Modo Mio. Комплектът се предлага на специална цена от 5,98 лева на месец на изплащане за 36 месеца при сключване на двугодишен договор за план Unlimited MAX. 

От Motorola ни предлагат смартфон, чиято камера по нищо не отстъпва на конкурентите си на пазара и определено няма да ви разочарова с бързината и издръжливостта си. 

Motorola G51 5G идва с ултраширокия 6,8-инчов Max Vision Full HD+ дисплей, със 120 Hz честота на опресняване, което го превръща в идеалното устройство за безпроблемно и непрекъснато гледане на сериали и видео съдържание. Моделът предлага ясни снимки, с наситени цветове, дори и при слаба светлина, благодарение на 50-мегапикселовата си тройна камера. Мултитаскингът е възможен с процесора Qualcomm® Snapdragon™ 480 Plus, батерията от 5000 mAh и технологията за бързо зареждане. 

Италианската кафе машина с капсули Lavazza A Modo Mio дава възможност на ценителите на топлата напитка да ѝ се насладят без да се налага да излизат от вкъщи. Кафе машината идва с изключително елегантен дизайн, с хармонични форми и меки линии, и се предлага в бял и червен цвят. Освен това, нивото ѝ на работен шум е 44Db и пести енергия, като се изключва автоматично. В пакета са включени и 9 капсули подарък.

Свързани публикации

„Dream Space“ отвори врати в България – безплатен STEAM учебен център, достъпен за всички учители и ученици

Майкрософт България, в сътрудничество с Телелинк Бизнес Сървисис отвориха учебния център „Dream Space“, който предоставя STEAM (наука, технологии,…