Позитивното съперничество по време на UEFA EURO 2020 е в основата на новата кампания на Heineken®

Генералният бирен партньор на футболните двубои Heineken® дава възможност на феновете да спечелят страхотни награди чрез активностите си

Позитивното съперничеството по време на UEFA EURO 2020тм е в основата на новата дигитална игра на Heineken® – The Fan Rivalry. Генералният бирен спонсор на футболните двубои дава възможност на феновете да спечелят страхотни награди, докато подкрепят любимия си отбор. „Футболът не е наполовина толкова интересен без съперници“, гласи посланието на кампанията, а насладата от съперничеството е начин да се отпразнува желанието на феновете да бъдат заедно с любимия си спорт, независимо от различията. Кампанията цели да изрази сплотения дух на UEFA EURO 2020тм, като подчертава, че преживяването е най-пълно, когато е споделено.

„След трудната за всички година, най-важното е, че отново можем да се съберем и да изживеем емоцията от футболните турнири. Това е всичко, което искахме да напомним на феновете на един от най-обичаните за българите спортове и почитателите на бирата с огромен афинитет към футбола – Heineken.“, сподели Алекс Средов, бранд мениждър на Heineken за България. И допълни: „С The Fan Rivalry поставяме акцент върху футбола като спорт, на който се наслаждаваме по-пълноценно, рамо до рамо, със съперниците си и със студен Heineken в ръка.

За да бъде тръпката от проследяването на двубоите максимална, The Fan Rivalry предоставя възможност на запалянковците да гласуват за своя любим отбор при всяка футболна среща от първенството. Давайки глас за своя фаворит на https://www.heineken.com/bg/bg/thefanrivalry, феновете трупат точки, с които могат да спечелят невероятни награди. След финала на турнира, шампионът с най-много точки ще спечели голямата награда – хладилник, пълен с бира. За останалите 14 победители са предвидени два 65-инчови телевизора, 4 джаги и 8 надуваеми легла с лимитиран дизайн. Всяка седмица до края на първенството брандът ще раздава и стекове Heineken и Heineken 0.0. Печелившите биват избирани на лотариен принцип сред всички участници.

Heineken радва феновете от цялата страна и с втората си Национална консуматорска промоция. Под капачките на лимитираната серия амбалажни бутилки от 500 мл с UEFA EURO 2020тм дизайн се крие символът на първенството, който носи един от 202 000 кена, а уникалните кодове дават шанса за допълнителни 2021 футболни награди, сред които ваучери на стойност 1 000 лв. за техника, джаги, футболни топки, очила, чаши и охладители за кенове. Освен с ненадминати награди, Heineken вдъхва живот на съперничествата и с дизайна на етикета. Потребителите могат да открият флаговете на 10 от държавите с най-голям шанс да спечелят UEFA EURO 2020тм, както и българското знаме, за да бъде подкрепена и локалната гордост.

UEFA EURO 2020тм стартира от 11 юни и ще продължи до 11 юли 2021 г., като за пръв път домакини на първенството са 11 европейски града: Амстердам, Баку, Севиля, Букурещ, Копенхаген, Глазгоу, Лондон, Мюнхен, Рим и Санкт Петербург.

Само преди месец, като част от кампанията на Heineken „You are never watching alone”, подкрепяща UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2020/21, популярната марка реализира кампанията „The Biggest Screen”, в която на страницата на бранда потребителите се състезаваха за излъчване на финала на първенството на сградата срещу дома им. Мястото на излъчването на най-големия екран беше в Перник, като победителят беше избран след единодушно гласуване от публиката и журито на конкурса. Така българските фенове на футбола се събраха на живо, по един по-различен и разчупен начин, за да споделят футболната емоция заедно в компанията на Heineken. Повече за изживяването, можете да видите във видеото тук.

За ЗАГОРКА АД , част от корпорация HEINEKEN

Пивоварна Загорка навлиза във втория век от своите операции в Стара Загора. Още от откриването на „Бирарията”  през 1902 г. от  д-р Кожухаров, пивоварната се превръща в символ на града, а Загорка е любимата бира на поколения българи. През 1994 г. „Загорка” АД се присъединява към глобалното семейство на HEINEKEN. От тогава до днес, в продължение на повече от 25 години, „Загорка” АД инвестира за  модернизация на процесите и увеличаване на производствения капацитет. Днес пивоварната в Стара Загора е една от най-модерните в региона на Централна и Източна Европа.

Като част от семейството на HEINEKEN и водещ български производител на бира, „Загорка“ АД се ангажира да развива своя бизнес устойчиво и отговорно.

Чрез платформата си за устойчиво развитие „Създаваме по-добър свят“ компанията насочва своите усилия в шест сфери, в които може да направи положителна промяна: намаляване на въглеродните емисии, опазване на водните ресурси, локални ресурси, отговорна консумация, израстване с местните общности, безопасност и здраве.

През 2013 г. МОСВ отличава „Загорка” АД с наградата „Зелена България” за бизнес с цялостен принос за опазване на околната среда. От 2015 г., в три поредни години, ЗАГОРКА печели първите места в конкурс за „Най-зелена компания” в сектора на бързооборотни стоки и е най-зелената и отговорна компания в бирената индустрия, според консуматорите.

Портфолиото на компанията предлага разнообразие от висококачествени продукти, които отговарят на вкуса на взискателния български потребител – Загорка, Heineken, Ариана, Starobrno, Amstel, Stolichno, Desperados, Sol и сайдерът „Крадецът на ябълки“. Безалкохолните предложения за любителите на бира с 0.0% алкохол: Загорка 0.0%, Heineken 0.0% и Ариана Радлер 0.0% с вкусовете на лимон и малина.

За повече информация за компанията и нейните продукти: www.zagorkacompany.bg

Свързани публикации