Heineken® радва феновете на UEFA EURO 2020™ с множество активности, награди и лимитиран етикет на бутилката

Официалният спонсор на UEFA EURO 2020 – Heineken насърчава футболните почитатели в подкрепата на любимите им отбори с поредица от активности и награди

Официалният бирен спонсор на UEFA EURO 2020TM Heineken® насърчава футболните почитатели в подкрепата на любимите им отбори по време на първенството. Специално за турнира, Heineken® пусна на пазара бутилки с лимитиран UEFA EURO 2020™ дизайн с флаговете на 10-е държави с eдни от най-големите шансове за победа в първенството, както и символичен дизайн с трикольора на България в подкрепа на местната идентичност и гордост. Под капачките им феновете могат да открият символа на UEFA EURO 2020™, чрез който да спечелят един от 202 000 кена Heineken 500 мл. Регистрацията на уникалните кодове на heineken.bg под непечелившите капачки пък предоставя шанс за 2021 допълнителни награди, сред които ваучери за техника на стойност 1000 лв., джаги, футболни топки, очила, чаши и охладители за кенове.

Мисията на Heineken® за UEFA EURO 2020™ е да покаже, че съперничествата от 90-те минути на терена обединяват феновете на футбола. Това е посланието и в кампанията на Heineken – The Fan Rivalry, която предизвиква запалянковците да подкрепят любимия си отбор, като гласуват за избраната страна във всяка от срещите. Макар и разделени от предпочитанията си, почитателите на турнира се обединяват в любовта си към футбола и правят възможно позитивното съперничество. Гласувайки за своя фаворит, при всяка футболна среща, феновете трупат точки, с които след края на първенството могат да спечелят хладилник, пълен с бира, два 65-инчови телевизора, 4 джаги и 8 надуваеми легла с лимитиран дизайн. Всяка седмица до края на футболните двубои на лотариен принцип сред всички участващи, брандът раздава и комплекти стекове Heineken и Heineken 0.0.

За да докаже, че е един от най-възнаграждаващите брандове на пазара, Heineken® успя да обедини българските фенове и чрез кампанията „Never watch alone – THE BIGGEST SCREEN” по повод UEFA CHAMPIONS LEAGUE 20/21, в която на страницата на бранда, потребителите се състезаваха за излъчване на финала на първенството на сградата срещу дома им. Мястото на излъчването на най-големия екран беше в Перник, като победителят беше избран след единодушно гласуване от публиката и журито на конкурса. Така българските фенове на футбола се събраха на живо, по един по-различен и разчупен начин, за да споделят футболната емоция заедно в компанията на Heineken.

Като официален партньор на едни от най-големите футболни първенства, брандът продължава и мисията на компания Heineken – насърчаването на отговорната подкрепа и консумация, като провежда кампанията под надслов #SupportResponsibly (Подкрепяй отговорно).

За ЗАГОРКА АД , част от корпорация HEINEKEN

Пивоварна Загорка навлиза във втория век от своите операции в Стара Загора. Още от откриването на „Бирарията”  през 1902 г. от  д-р Кожухаров, пивоварната се превръща в символ на града, а Загорка е любимата бира на поколения българи. През 1994 г. „Загорка” АД се присъединява към глобалното семейство на HEINEKEN. От тогава до днес, в продължение на повече от 25 години, „Загорка” АД инвестира за  модернизация на процесите и увеличаване на производствения капацитет. Днес пивоварната в Стара Загора е една от най-модерните в региона на Централна и Източна Европа.

Като част от семейството на HEINEKEN и водещ български производител на бира, „Загорка“ АД се ангажира да развива своя бизнес устойчиво и отговорно.

Чрез платформата си за устойчиво развитие „Създаваме по-добър свят“ компанията насочва своите усилия в шест сфери, в които може да направи положителна промяна: намаляване на въглеродните емисии, опазване на водните ресурси, локални ресурси, отговорна консумация, израстване с местните общности, безопасност и здраве.

През 2013 г. МОСВ отличава „Загорка” АД с наградата „Зелена България” за бизнес с цялостен принос за опазване на околната среда. От 2015 г., в три поредни години, ЗАГОРКА печели първите места в конкурс за „Най-зелена компания” в сектора на бързооборотни стоки и е най-зелената и отговорна компания в бирената индустрия, според консуматорите.

Портфолиото на компанията предлага разнообразие от висококачествени продукти, които отговарят на вкуса на взискателния български потребител – Загорка, Heineken, Ариана, Starobrno, Amstel, Stolichno, Desperados, Sol и сайдерът „Крадецът на ябълки“. Безалкохолните предложения за любителите на бира с 0.0% алкохол: Загорка 0.0%, Heineken 0.0% и Ариана Радлер 0.0% с вкусовете на лимон и малина.

За повече информация за компанията и нейните продукти: www.zagorkacompany.bg

Свързани публикации

Coca-Cola Без Захар Лимон с престижна награда в националния конкурс на Съюза по хранителна промишленост

Новото нискокалорийно попълнение в портфолиото на Coca-Cola бе отличено в петнадесетото издание на конкурса „Хранително-вкусовата промишленост в България…