Играта Minecraft Legends е вече достъпна в България

От днес играта Minecraft Legends е вече достъпна за конзоли Xbox Series X|S и Xbox One, компютър на Windows и Steam, Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Game Pass за конзола и компютър, Nintendo Switch, PlayStation 4 и PlayStation 5, както и на смарт телевизори Samsung чрез Gaming Hub. Мултиплейърът между различните платформи е достъпен за всички изброени устройства, при стартирането на играта.
 
Minecraft Legends е изцяло нова екшън стратегическа игра, създадена от Mojang Studios и Blackbird Interactive, в която играчите могат да изследват красива земя с изобилни ресурси и развити биоми на ръба на унищожението. Пиглинските грабители са вече тук и единствено от играчите зависи да вдъхновят съюзниците си и да ги поведат в стратегически битки, за да спасят Горния свят!
 
За повече информация относно играта Minecraft Legends, можете да прочетете публикацията на Xbox Wire Minecraft Legends, както и да изгледате официалния трейлър! Mojang Studios и Blackbird Interactive споделят, че ще бъдат изключително признателни, ако включвате всички полезни връзки към официалния сайт на Minecraft Legends там, където е възможно, или в описанията на видеоклиповете.
 
Потопете се в света на Minecraft Legends и споделете за вашите приключения в Горния свят.
 
Играта Minecraft Legends ще се предлага чрез услугата PC Game Pass, която е вече достъпна на българския пазар на цена от 15 лева на месец. Новите членове, които искат да се присъединят към PC Game Pass, могат да посетят официалния сайт xbox.com/pcgamepass, за да научат повече за това, как да се регистрират.
 
За да отпразнуват старта на новата услуга, новите членове на PC Game Pass в България ще получат специален бонус – „3 месеца, само за 1,99 лева“ за ограничен период от време.
 
Членовете на PC Game Pass ще получат незабавен достъп до библиотеката от стотици висококачествени компютърни игри за Windows, включително най-новите версии на Xbox Game Studios, които са налични още от днес, емблематичните игри на Bethesda, членство в EA Play, както и множество предимства за членовете на Riot.

Свързани публикации

Аспарух Илиев: „Поставянето на втори бустер намалява рисковете от тежко протичане и смърт, особено сред най-уязвимите групи.“

Аспарух Илиев се присъединява към инициативата „Ти решаваш“, чиято цел е да се предоставя на обществото достоверна информация…