Играта Redfall и опцията да поканиш приятели са вече достъпни с PC Game Pass

Xbox обяви „Покана за приятели за PC Game Pass“ за настоящите членове на PC Game Pass, които могат да дадат на до петима приятели безплатна 14-дневна пробна версия на платформата. Новината идва заедно с пускането на играта Redfall, която е вече налична.
 
Членовете могат лесно да открият опцията „Поканa за приятели“ на началния екран на Game Pass. Нужно е единствено да се кликне върху бутона „Give PC Game Pass“. За повече подробности относно офертата за препоръчване на приятели в Xbox Game Pass вижте Xbox Wire.
 
Pорен свят, за един играч или в кооперация, от Arkane Austin – награждаваният екип, който стои зад Prey и Dishonored. Продължавайки наследството на Arkane от внимателно създадени светове и поглъщащи симулации, Redfall внася характерния за студиото геймплей в този екшън шутър, следващ сюжетна история. Redfall е вече активна за играене в PC Game Pass.

Освен това PC Game Pass включва и библиотека с емблематични игри на Bethesda, членство в EA Play и предимства само за членове на Riot Games като League of Legends и Valorant. Членовете могат да играят игри като Forza Horizon 5, Sea of Thieves, Grounded, Age of Empires IV, FIFA 22, Minecraft Legends и други, както и нови игри, които се добавят постоянно, включително Starfield която ще бъда достъпна от 6 септември.
 
Изтеглете приложението Xbox за компютър и се присъединете към общността на Xbox, за да разглеждате и играете игри и да се свързвате и разговаряте с приятели.

Свързани публикации

Едва 1,4% от родителите четат редовно, а 70% избират книги за децата си според оформлението и илюстрациите

Верига книжарници Orange стартира национална кампания, която насърчава четенето сред децата. Стартира национална инициатива „Четем – разгръщаме светове“…