ИКЕА представя новата SYMFONISK Wi-Fi тонколона с визия на картина

Новият продукт е част от дългосрочното партньорство на бранда със Sonos

Прилича на музика. Звучи като изкуство. ИКЕА и Sonos се обединяват около демократичния дизайн в дома и подобряването на цялостното музикалното изживяване в него. С новата Wi-Fi тонколона-картина, потребителите могат да се насладят едновременно на изпълващи сетивата звук и красиво произведение за стена.

Според направени проучвания, хората вярват, че музиката е най-важната съставка за създаване на приятна атмосфера у дома. ИКЕА и Sonos признават значението на звука и неговия положителен ефект върху живота вкъщи. Съчетавайки експертизата на ИКЕА за обзавеждане на дома с тази на Sonos в създаването на висококачествено аудио изживяване, серията SYMFONISK обединява отличен звук с отличен дизайн.

След с Wi-Fi тонколонка-настолна лампа и тонколона-рафт от SYMFONISK, които бяха представени от ИКЕА през 2019 г., новият продукт от серията предлага произведение за стена, което лесно и функционално заема своето място в дома. Продуктът ще се предлага в черно и бяло, с опция за допълнителни панели за по-голямо разнообразие.

Компактната тонколона тип картина може да бъде окачена самостоятелно на стената като привличащо вниманието произведение на изкуството, да бъде съчетана с друг аксесоар или да бъде поставена на рафт или дори на пода. Сменяемите панели улесняват избора на стил, който да отговаря на всеки индивидуален вкус“, споделя Степан Бегич, разработчик на продукти в ИКЕА Швеция. „Като част от увеличаващата се IKEA Home Smart гама, тази нова тонколона допълва амбициозното ни желание да дадем възможност на хората да се насладят на по-интелигентно изживяване в дома си“, добавя Бегич.

SYMFONISK съчетава опита в създаване на красив и изчистен звук на Sonos с дизайна на ИКЕА по изненадващо нов начин, представяйки такива продукти, които нито една от двете компании не би създала самостоятелно“, казва Сара Морис, главен продуктов мениджър в Sonos. „Акустичният дизайн на Sonos представя невероятен звук за такава компактна форма, а приложението Sonos се настройва и се ползва лесно и удобно. Това дългосрочно сътрудничество продължава да генерира вълнуващи нови идеи, които ще допринесат за аудио изживяването в домовете по целия свят – очакваме с нетърпение създаването на още уникални продукти и в бъдеще“, допълва Морис.

Тонколоната-картина SYMFONISK се свързва през WiFi мрежа и може да се използва като единствен аудио източник в домашното пространство или да се комбинира с други продукти от гамата SYMFONISK. Подобно на предишните от колекцията, този продукт също е част от системата Sonos, което означава, че потребителите могат да се свържат с повече от 100 стрийминг услуги, както и с пълната гама продукти на Sonos.

От 15 юли 2021 г. моделите на тонколоната-картина SYMFONISK в бяло и черно ще се предлагат в магазините на ИКЕА в Европа и Северна Америка, както и на IKEA.bg.

Относно колекцията SYMFONISK

Серията SYMFONISK включва Wi-Fi тонколона-картина, WiFi тонколона-настолна лампа и WiFi тонколона-рафт. Всички продукти от колекцията са съвместими с текущата продуктова гама на Sonos и могат да бъдат контролирани от приложението Sonos.

За ИКЕА

ИКЕА предлага добре проектирано, функционално и достъпно, висококачествено обзавеждане на дома, произведено с грижа за хората и околната среда. Има няколко компании с различни собственици, работещи под марката ИКЕА, всички споделящи една и съща визия: да се създаде по-добро всекидневие за много хора. ИКЕА е основана в Швеция през 1943 година.

Относно франчайз системата на ИКЕА

Ритейл бизнесът на IKEA се управлява чрез франчайз система с франчайзополучатели, които имат право да предлагат и продават продуктовата гама на ИКЕА в рамките на определени географски територии. Inter IKEA Systems B.V. е собственик на концепцията ИКЕА и световен франчайзодател, който също така възлага на различни ИКЕА компании да разработват и предлагат продуктовата гама, както и да доставят комуникационни решения. Днес 12 различни групи компании имат право да притежават и управляват канали за продажба на ИКЕА съгласно франчайз споразумения с Inter IKEA Systems B.V.

Относно Inter IKEA Group

Inter IKEA Group включва Inter IKEA Systems B.V., IKEA of Sweden AB, IKEA Supply AG и IKEA Industry AB. Inter IKEA Holding B.V. е холдинговата компания на Inter IKEA Group.

За Sonos

Sonos (Nasdaq: SONO) е водеща компания за производство на аудио продукти. Като изобретател на многостайно безжично домашно аудио, иновациите на Sonos помагат на света да развие технологиите за аудио изживяване, като предоставя на хората достъп до съдържанието, което харесват, и им позволява да го контролират както и където пожелаят. Известен с това, че предоставя несравнимо звуково изживяване, внимателна дизайнерска естетика, простота на използване и отворена платформа, Sonos предоставя широкия спектър от аудиосъдържание на всеки. Седалището на Sonos е в Санта Барбара, Калифорния. Научете повече на www.sonos.com .Следете всичко около ИКЕА тук: Website , Facebook , YouTube и Instagram

Свързани публикации