От производствения център до кварталното магазинче – как продуктите на Кока-Кола ХБК България достигат до потребителите

Магията на логистиката и динамичния производствен процес са представени в четвъртия епизод от мини филма на Кока-Кола ХБК България, с който компанията отбеляза годишнините на своите заводи в Костинброд и Банкя

Четвъртият епизод от мини филма, посветен на заводите на Кока-Кола ХБК България в Костинброд и Банкя потапя зрителите в магията на логистичните процеси и тяхната динамика. Експертите от отдел „Логистика“ са главни герои в четвъртата част на поредицата, която представя процесите, през които преминават продуктите, за да достигнат от склада до търговския обект и разкрива емоцията, която самите те са изпитали при първата си среща с любимите си напитки от богатото портфолио на компанията.

Епизодът носи името „Партньори“ и разкрива повече детайли за технологиите и автоматизирания процес в производствените центрове на Кока-Кола ХБК България, които повишават производителността и позволяват на служителите да се фокусират още повече върху качеството. Епизодът потапя зрителите в магичния процес на производството,  правилното съхранение и навременната доставка до крайния клиент на всички продукти от портфолиото на компанията. Видеото разкрива и повече детайли за успехите на българския екип в групата на Кока-Кола ХБК по света. Калоян Първов (Ръководител Склад – Производствени центрове) с гордост споделя: „Силните успехи, които постигнахме миналата година, не останаха недооценени и бяхме класирани на трето място през 2020 г. от групата на Кока-Кола Хеленик във всичките 28 държави. Това беше изключително голямо признание за нас и всички колеги го приеха присърце“ и допълва „Пожелавам на себе си и своя екип, през 2021 година първо място“.

Четвъртата част на уникалната продукция отново носи силна емоция и вдъхновение с разказите на някои от хората, които се трудят в производствените центрове в Костинброд и Банкя. Емилия Петрова (Ръководител звено “Складово стопанство”, Производствен център Костинброд) разказва за вълнуващата и сериозна работа на отдел логистика и дългия път, който преминава един продукт на компанията, за да достигне клиентите и донесе щастие и удовлетворение на крайния потребител.  Галя Марчева (Ръководител отдел “Диспечиране”, Производствен център Костинброд) с гордост разкрива за прецизността, с която върши своята работа, като споделя „Целта е не просто да  доставиш продуктите, а да ги доставиш по най-правилния начин“. Слави Славеев (Магазинер “Готова продукция и амбалаж”, Производствен център Костинброд) разказва за отговорната работа, която има един складов служител и за внимателната подготовка, през която преминава всяка една поръчка преди да бъде натоварена и доставена. Божидар Иванов (Водач мотокар, Производствен център Костинброд) споделя безценните си спомени за началото на своята кариера и вълнуващия първи път, в който е опитал най-любимата си напитка Кока-Кола. Със сълзи на очи разказва вълнуващата история на своя син, който също работи в Кока-Кола ХБК България. Иван Петров (Ръководител звено, Складово стопанство, Производствен център Банкя) споделя повече за търпението и прецизността, която изисква неговата работата и за важните задължения, които всеки един от екипа изпълнява безпогрешно, а Огнян Атанасов (Експерт “Логистика – Транспорт Директни”, Производствен център Костинброд) си спомня с усмивка за коледната магия и вълнението, което е изпитал преди години, виждайки за първи път Кока-Кола в кварталното магазинче.

Специалният мини филм, с който Кока-Кола ХБК България отбеляза годишнините на своите заводи в Костинброд и Банкя представя част от хората, които се трудят ежедневно в двата производствени центъра, за да достигат продуктите на компанията до нейните клиенти и потребители. Петте епизода в поредицата са вдъхновени от  стратегическите стълбове за развитие на компанията – Портфолио, Професионалисти, Продуктивност, Планета и Партньори. Уникалният мини филм, създаден заедно със студио SPACE DIVE Productions потапя зрителите в магичния процес на производството на техните любими напитки и ги запознава със служителите на двата производствени центъра.

Свързани публикации