Легендарни рокендрол хитове накараха публиката да настръхне през четвъртата вечер от Beerфестът 2022

Със светлинни и огнени ефекти сцената завладяха легендите от D2 и неповторимите SEVI & Johnny Gioeli, рок момичетата от Second to None и старозагорската група RockStage

С разтърсващо рокендрол шоу премина четвъртата вечер от Beerфестът 2022 в Стара Загора. За оживеното настроение на поляната в парк ЗАГОРКА се погрижиха някои от големите имена в жанра, като предоставиха наслада за всички сетива на гостите чрез допълнително светлинно и огнено визуално шоу. Дамската рокендрол формация Second to None бяха първите, които забиха на сцената на фестивала и отприщиха блаженство за феновете със звуците на барабани и жици. Следващите, които накараха многобройната публика да настръхне, бяха старозагорците от RockStage, а малко след тях впечатляващо изпълнение направиха и легендите в българския рок – група D2. Изпълнената с много емоции вечер закриха гласовете на SEVI & Johnny Gioeli, които за първи път изпълниха пред публика съвместната си песен – Drowning и излъчиха ексклузивно за присъстващите премиерата на нейното видео от сцената на Beerфестът.

Разнообразие от качествена бира и хубава музика се очертава да има и през последната вечер от Beerфестът, когато гостите на събитието ще посрещнат едни от най-обичаните родни певци и артисти. Със страхотни хитове, старт на вечерта в 19:00 часа ще дадат електронната група Deep Zone Project с ослепителния вокал – NADIA. Музикалната сцена след тях ще превземе слънчевото момиче – Богдана Петрова, която с нежния си и топъл глас ще развълнува всички присъстващи. Последни, но не на последно място, ще се излязат огнената самодива на българския фолклор – Деси Добрева и неповторимите музиканти от Лудо Младо Бенд, които ще имат честта и да закрият любимия бирен фестивал.

Освен на неповторимата музикална програма, старозагорци и техните гости имат възможността да се насладят и да утолят жаждата си за качествено пиво, не само с добре познатите марки от портфолиото на ЗАГОРКА, но и с лимитираната серия бира – „Юбилейно“, специално създадена по повод 120-годишнината на емблематичната фабрика в града. С консумацията на празничното пиво гостите подкрепят Загорка Зелен фонд, чрез който пивоварната ще подкрепи кауза, обвързана с града и жителите му.

За да напомни, че времето прекарано с най-близките ни хора е безценно, от марката Ариана са заложили на специално обособени кътове с игри на джаги, където всички желаещи могат да се включат в турнир или да се изправят срещу семейство и приятели.

Всички еко ентусиасти, които искат да опазят поляната до пивоварна ЗАГОРКА чиста, могат да се включат в традиционната инициатива „Бира за смет“, както и да си спечелят безплатно пиво, след като предадат на определените за целта пунктове, пълно чувалче с пластмасови и кен опаковки от бира.

„Beerфестът“ се провежда от 2015 г. и през годините постепенно се превръща във важна част от календара с културни събития на Стара Загора. Негови организатори още от старта му са пивоварна ЗАГОРКА и Община Стара Загора, а основен партньор през последните години са магазини „АЯКС“. Събитието се реализира и с подкрепата на технически хипермаркет „Багира“, ресторанти „Щастливеца“ и Екопак България.

Повече подробности за програмата и любопитна информация за „Beerфестът“ можете да откриете на страницата на фестивала във Facebook: thebeerfest и на zagorkacompany.bg.

За ЗАГОРКА АД, част от корпорация HEINEKEN

Пивоварна Загорка отбелязва своя 120-годишен юбилей от създаване си в Стара Загора. Още от откриването на „Бирарията” през 1902 г. от д-р Кожухаров, пивоварната се превръща в символ на града, а Загорка е любимата бира на поколения българи. През 1994 г. „Загорка” АД се присъединява към глобалното семейство на HEINEKEN. От тогава до днес компанията се ангажира да развива своя бизнес устойчиво и отговорно чрез платформата си за устойчиво развитие „Създаваме по-добър свят“, като насочва своите усилия в три сфери, в които може да направи положителна промяна: опазване на околната среда, социална отговорност и отговорна консумация.

Портфолиото на компанията предлага разнообразие от висококачествени продукти, които отговарят на вкуса на взискателния български потребител – Загорка, Heineken, Ариана, Birra Moretti, Amstel, Stolichno, Starobrno, Desperados и сайдер Крадецът на ябълки. В подкрепа на отговорната и умерена консумация, ЗАГОРКА предлага портфолио от безалкохолни предложения с 0.0% алкохол: Загорка 0.0%, Heineken 0.0 и Ариана Радлер 0.0%.

През 2013 г. МОСВ отличава „Загорка” АД с наградата „Зелена България” за бизнес с цялостен принос за опазване на околната среда. От 2015 г. досега, ЗАГОРКА печели челни места в конкурса за „Най-зелените компании в България” в сектора на бързооборотни стоки и е най-зелената и отговорна компания в бирената индустрия, според консуматорите.

За Загорка Зелен Фонд

Загорка Зелен Фонде национален публичен конкурс за генериране на идеи, насочен към подпомагане устойчивото развитие на Стара Загора и региона. Загорка Зелен Фонд се провежда от 2011 г., като част от програмата на „Загорка“ АД за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие. „Създаваме по-добър свят“ и до сега по линия на „Загорка Зелен Фонд“ компанията е предоставила безвъзмездно над половин милион лева за развитието на местната общност.

Свързани публикации

ЦИА организира трета работна сесия – обучение в рамките на проект Citizen Senior Researchers – raising the competences of senior adults and incorporating them in research and analytical activities under the label of citizen science

В периода 25-26 май 2023 г.  Центърът за изследване и анализи  организира второто обучение на хора във възрастов…