LG С ТОП ПОЗИЦИИ В КЛАСИРАНЕТО ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ НА КЛИЕНТИТЕ В КАТЕГОРИЯ ТЕЛЕВИЗОРИ И ДОМАКИНСКИ УРЕДИ


Затвърждавайки своето лидерство, LG достигна до топ позиции в класирането на American Customer Satisfaction Index Survey за телевизори и домакински уреди за 2023 година.

LG Electronics (LG) получи признание за своето отличие според American Customer Satisfaction Index (ACSI) Survey за 2023 година в категория телевизори и големи уреди*. Резултатите от ACSI затвърждават продължителния ангажимент на LG към обогатяването на ежедневието на потребителите чрез предлагането на продукти, основаващи се на потребителските нужди и обратна връзка.

ACSI е всепризната американска организация и е единствената национална между-индустриална мярка за удовлетвореност на потребителите, с повече от две десетилетия опит в измерването на широк обхват от различни индустрии. Резултатите от проучването на ACSI предлагат високо ниво на надеждност, получени след провеждането на интервюта с приблизително половин милион потребители.

LG зае челното място за производител на телевизори в категорията ACSI TV за тази година, с впечатляващ резултат от 83, който бележи забележителните 4% ръст. LG телевизорите показват непоклатимо отличие в задоволяването на потребностите на потребителите в множество сфери, включително издръжливост на продукта, вътрешни конфигурации, външен дизайн и покритие на гаранцията.

В категорията домакински уреди, LG зае първото място за втора поредна година . Като единствен производител с резултат, достигащ индекс от 81 миналата година, LG може да се похвали със задоволителния резултат от 82 тази година, който бележи увеличение с една точка.

LG прави значителни крачки да обедини визията си с устойчивата и природо съобразна технология. Министерството на енергетиката на САЩ предлага редица решения, насочени към прилагане на разпоредби и стандарти за намаляване на потреблението на вода и енергия, призовавайки производителите да подобрят енергийната ефективност в домакинските уреди. В духа на тези усилия, LG планира посвещаването на активни мерки за опазването на околната среда.

Свързани публикации