Магазин от новия формат BILLA Днес отваря врати в Силистра

Магазинът посреща първите си клиенти с ексклузивни оферти в периода 16-22 ноември

Днес BILLA България отвори нов модерен магазин в град Силистра с инвестиция от близо 2 млн. лв. Обектът се намира в центъра на града, на бул. „Цар Симеон Велики“ 25 и е вторият магазин в страната от формата BILLA Днес. Новата концепция съчетава удобството на кварталния магазин с богато разнообразие от свежи продукти на достъпни цени.

Специален гост на церемонията по откриването беше г-н Александър Сабанов – кмет на община Силистра, който отправи пожелания за здраве и много клиенти към екипа на магазина и изрази увереност, че в асортимента на BILLA ще намерят място и продукти от местни производители, които са познати с високото си качество. По време на събитието беше извършен и тържествен водосвет.

Новооткритият магазин BILLA в Силистра посрещна първите си клиенти с ексклузивни промоционални предложения, които ще бъдат в сила цяла седмица. Гранде офертите са за притежателите на BILLA Card – между 16 и 22 ноември веригата предлага -25% от цената на всички бели и саламурени сирена, всички лютеници и макаронени изделия, както и на всички водки и ликьори.

Магазинът ще посреща клиентите всеки ден от понеделник до неделя от 7:30 до 22:00 часа. Асортиментът включва над 5000 артикула, сред които свежи плодове и зеленчуци, отглеждани по програмата „BILLA Градини“, прясно месо с гарантирано качество от „Българска ферма“, изпечен хляб на място и домашно приготвени ястия от топлата витрина. За по-голямо удобство, клиентите могат да се възползват и от експресните каси на самообслужване, които позволяват по-бързо и лесно маркиране и заплащане на покупките.

Всички седмични предложения на BILLA можете да намерите тук: https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura.

Свързани публикации