Магазини BILLA ще посрещат клиенти и в празничните дни

Част от по-големите обекти на веригата ще бъдат отворени и на 1 януари

Всички магазини BILLA ще работят със специално работно време в периода на коледните и новогодишни празници. Празничното работно време на магазините от веригата е организирано така, че да даде възможност на потребителите спокойно да планират своето пазаруване в дните около Коледа и Нова година, а на служителите на компанията да отделят повече време на своите близки и да се насладят на пълноценна почивка.

На 24 декември обектите на веригата ще отворят в 7:30 ч. и ще затворят по-рано – в 19:00 ч., за да може всеки служител да посрещне Бъдни вечер със своето семейство. В коледния ден BILLA ще бъде отворена за клиентите си малко по-късно от обичайния час – в 10:30 ч., и ще приключи работния ден отново в 19:00 ч. На 31 декември всички магазини BILLA ще отворят традиционно в 7:30 ч. и ще приключат работния ден в 20:00 ч. През останалите дни от празничната седмица всички обекти на веригата ще работят със стандартното си работно време.

По-голямата част от филиалите на търговската верига няма да работят в първия ден на новата година, като изключение правят по-големите обекти в София и страната. Те ще бъдат отворени на 1 януари с работно време от 11:00 ч. до 19:30 ч. Пълния списък с магазини BILLA, които ще работят на 1 януари, може да видите тук.   

BILLA България е най-голямата верига по брой обекти в страната със 158 магазина, разположени в 50 малки и големи български града. Служителите на компанията са над 5200, като техният брой продължава да расте всяка година.

Свързани публикации

Защо се случиха незаконните погребвания и колко дистанцирани сме от темите за смъртта и скръбта? Разказват психолози.

Зловещ криминален акт край София – схема за незаконни погребвания, разтърси България през последните седмици. Случилото се повдигна…

Кока-Кола ХБК България организира „Финансова академия“, като част от образователната си програма #YouthEmpowered

Финансови мениджъри от компанията разкриха ценни практики и знания пред студентите от Стопанския факултет на Софийски университет „Св.…