Microsoft Inspire: Ускоряване на трансформацията на изкуствения интелект чрез партньорство

Microsoft Inspire е възможност да се признае ролята на партньорите за успеха на клиента и да се споделят нови възможности и начини за взаимодействие с продуктите на Microsoft. Тазгодишното издание на Microsoft Inspire дава нов тласък за превръщането на изкуствения интелект (ИИ) в трансформиращ инструмент за клиентите и партньорите.

Bing Chat Enterprise: Майкрософт представя Bing Chat Enterprise – базиран на изкуствен интелект чат инструмент, предназначен за работа, изискваща защитата на търговски данни.

Цени на Microsoft 365 Copilot: Microsoft анонсира цената за ползване на Microsoft 365 Copilot – цялостно приложение с генеративен изкуствен интелект, което предлага хиляди умения. От момента, в който стане общодостъпно, то ще се предлага срещу месечна такса от 30 USD на потребител за клиентите на Microsoft 365 E3, E5, Business Standard и Business Premium.

Предоставяне на повече възможности на търговците и агентите за обслужване на клиенти с приложения, базирани на ИИ: Microsoft добавя функционалности към Microsoft Sales Copilot в Dynamics 365 Sales, предоставяйки възможност на търговците да използват генерирани от ИИ резюмета на наличните възможности, контекстуализирани чернови на имейли и подготовка за срещи. Отделите за обслужване на клиенти се възползват от създадени с Copilot персонализирани чатботове в Power Virtual Agents.

Извличане на информация от процеси в Power Automate: Microsoft разширява достъпността на функциите за изкуствен интелект от следващо поколение в Process Mining Power Automate. Потребителите на приложението могат да следят какво се случва в техния бизнес, като използват ИИ, за да генерират ценни идеи и предложения за приложения и автоматизация, като могат да използват Power Platform и за бързо изграждане на необходимите им решения.

Разширена наличност на Azure OpenAI: Услугата Azure OpenAI вече е достъпна за повече организации по целия свят и предлага на клиентите възможност да се възползват от ИИ, например за изграждането на чатботове и генерирането на съдържание.

Нови възможности и инвестиции в Azure: Microsoft инвестира в увеличаване на мащаба и разширява достъпността на Azure Migrate & Modernize, и в пускането на пазара на Azure Innovate, за да отговори на нарастващите изисквания за анализи и изкуствен интелект.

Разширено стратегическо сътрудничество с Epic: Microsoft и Epic, водеща софтуерна компания в сферата на здравеопазването, си сътрудничат в използването на ИИ за намаляване на административната работа на лекарите и подобряване на грижите за пациентите. Клиентите на Epic се възползват от Azure Large Instances, за да мащабират своите бази данни за целите на EHR.

Партньорска програма на Microsoft за изкуствен интелект в облака: Стартирането на партньорската програма Microsoft AI Cloud дава възможност на партньорите да предоставят стойност на клиентите, използвайки Microsoft AI Cloud. Програмата предлага цялостен портфейл от инвестиции за всички бизнес модели на партньорите.

Допълнителни актуализации за партньорите: Microsoft анонсира актуализации с нови възможности, които позволяват на партньорите да предлагат продукти на пазара и да разширяват бизнеса си, включително: ISV Success, многостранни частни оферти и определянето на нови партньори за решения (Solutions Partner).

Microsoft потвърждава ангажимента си за ускоряване на трансформацията на изкуствения интелект за постигането на успех от страна на клиентите и за стимулиране на растежа и рентабилността на бизнеса на своите партньорите. Тези акценти са отражение на отдадеността на компанията към иновациите в областта на ИИ, сътрудничеството й с партньорите и предоставянето на клиентите на най-съвременни решения, базирани на ИИ. Това е само кратък преглед на анонсираните актуализации на Microsoft Inspire – за по-изчерпателен преглед, моля, вижте следните допълнителни ресурси:

Присъединете се към нас в Microsoft Inspire

Победители и финалисти на наградите „Партньор на годината“ на Microsoft 2023

Повишаване на амбициите ни в областта на изкуствения интелект – пускане на пазара на Bing Chat Enterprise и актуализации на Microsoft 365 Copilot

Разберете как да започнете да използвате Bing Chat Enterprise

Как Microsoft Sales Copilot ще даде повече възможности на търговците и агентите за обслужване на клиенти

Научете повече за Power Mining в Power Automate

Нови възможности и инвестиции в Azure

Научете повече за партньорската програма на Microsoft AI Cloud

Свързани публикации