„Мечтите се сбъдват“ или какво е да си част от екипа на Кока-Кола ХБК България

Истории на професионалистите от двата производствени центъра на компанията – Костинброд и Банкя, споделени във втори епизод от специалния филм по повод годишнините на заводите

„Мечтите се сбъдват“, споделя Цветелина Михайлова, оператор на поточна линия в завод Банкя, в своя разказ за това какво е да бъдеш част от Кока-Кола ХБК България. Любовта на Цветелина към емблематичната напитка и твърдата убеденост, че един ден тя ще бъде част от компанията, е това, което я кара да кандидатства за работа още с построяването на завода. Нейната история, заедно с тази на още десетки професионалисти, излиза като втора част от специалния филм по повод годишнината на заводите на компанията в Костинброд (25 години) и Банкя (15 години).

Мини филмът, реализиран със SPACE DIVE Productions, е разделен на 5 епизода, като всеки един от тях представя петте стратегически стълба за развитие на компанията – Портфолио, Професионалисти, Продуктивност, Планета и Партньори. Продукцията цели да запознае потребителите отблизо с хората, които стоят зад производството на любимите им напитки. Във всеки епизод, зрителите ще бъдат потопени в магията на мащабното производство, ще се запознаят отблизо с начина, по който функционират двата завода и ще чуят личните истории на хората, които са движещата сила на целия магичен процес.

Вторият епизод „Професионалисти“ разкрива емоциите, които съпътстват работния процес, преживяванията през годините и мотивацията да работиш за Кока-Кола – една от най-емблематичните компании и предпочитан работодател в България.

Цветелина Михайлова (Машинен оператор, Производствен център Банкя) и Слави Славеев (Магазинер “Готова продукция и амбалаж”, Производствен център Костинброд) разказват как са започнали работа и са сбъднали мечтата да работят за Кока-Кола, а Божидар Иванов (Водач мотокар, Производствен център Костинброд) и Нора Иванова (Лаборант, Производствен център Банкя) споделят емоциите от първия работен ден. За преодоляването на предизвикателствата, стимулите, творчеството и удоволствието от работата говорят Николай Попов (Координатор “Товарно-разтоварна дейност”, Производствен център Банкя), Иван Гигов (Началник смяна “Бутилиращи линии” – Банкя).

Евгени Петров (Инженер Механик, Производствен център Костинброд) разказва за личностното развитие и уроците, които е научил през годините стаж в Кока-Кола. Евтим Евтимов (Инженер “Проекти производство”, Производствен център Костинброд) и Емилия Петрова (Началник смяна – Костинброд) споделят за предизвикателствата на екипната работа и колко ценни са уменията на всеки служител.

Свързани публикации