Днес Microsoft обяви няколко нови и вълнуващи функции за Windows 11

Днес Microsoft обяви няколко нови и вълнуващи функции за Windows 11. Основната актуализация на Windows 11 отговаря изцяло на новата ера на изкуствения интелект (ИИ), както и преоткрива и подобрява начина, по който хората работят на своите компютри. Сред новостите са:

  • Новата и базирана на изкуствен интелект търсачка Bing: много скоро стотици милиони потребители на Windows 11 ще имат възможността да получат достъп до тази страхотна нова технология за търсене, чат, отговаряне на въпроси и генериране на съдържание директно от Windows taskbar. В случай, че потребителите имат предварителен достъп до търсачката Bing, всичко, което трябва да направят, е да инсталират актуализацията на Windows 11 от днес, за да получат достъп до новото поле за търсене. За да се присъедините към новата визуализация на търсачката Bing, трябва да се регистрирате в списъка от чакащи.
  • С Windows 11 потребителите вече ще могат да свързват своя iPhone директно с компютъра си, като използват новия преглед на Phone Link за iOS. Освен това, потребителите ще забележат подобрения при докосване, джаджи на цял екран, както и бърз достъп до общодостъпното приложение за Windows 365.
  • Windows 11 също така включва нови функции за изкуствен интелект (ИИ) в Start менюто, както и текущи актуализации, за да направи операционната система по-достъпна и устойчива. С тези си действия, Microsoft за пореден път затвърждава ангажимента си за качество и лекота на използване в системата и приложенията.
  • Нови функции за достъпност, които включват поддръжка на брайлов дисплей и подобрен гласов достъп в ключови приложения.
  • Нови енергийни препоръки, които ще помогнат за контрола на въздействието на потребителите върху околната среда.

Повече информация за новите функции и как можете да се възползвате от тях, можете да откриете в публикацията в блога на Microsoft: Блог за Windows Experience

Свързани публикации