Новата BILLA в сърцето на Созопол: разнообразие от качествени продукти на достъпни цени, изобилие от свежи плодове и зеленчуци и отлично обслужване

  • На 27 април първият магазин на BILLA в град Созопол отвори врати с модерна и уютна търговска зала, над 6000 продукта и каси на самообслужване.
  • В продължение на цял месец клиентите на магазина ще могат да се възползват от специални атрактивни оферти, сред които -20% от цените на плодове и зеленчуци, прясно месо и ястията от топла витрина.
  • Богатият асортимент се характеризира с широка гама от хранителни и нехранителни стоки, регионални продукти от родни производители, както и прясно месо с доказан български произход от „Българска ферма“.

Магазинът ще бъде отворен за клиенти всеки ден от седмицата от 07:30 до 22:00 часа. 

Разнообразният асортимент от над 6000 артикула включва свежи български плодове и зеленчуци, отгледани по програмата „BILLA Градини“, апетитни сладки и солени печива от „BILLA Пекарна“, прясно българско месо от собствената марка на веригата „Българска ферма“, както и сезонни нехранителни артикули на атрактивни цени. 

Новооткритият магазин предлага отлично клиентско преживяване, благодарение на модерната и уютна търговска зала, оборудвана с различни дигитални решения, осигуряващи по-голям комфорт и бързина при пазаруване. Обектът разполага с каси за самообслужване, които позволяват на клиентите да организират, сканират и платят своите покупки напълно самостоятелно. За удобство на клиентите с коли, магазинът разполага и с паркинг с 32 паркоместа. 

За изграждането на обекта, BILLA България е направила инвестиция от над 2 милиона лева. Новият магазин е оборудван с LED осветление, електронни етикети и енергоефективнa хладилна инсталация, които съдействат за намаляване на емисиите на парникови газове и за редуциране на отрицателното въздействие върху околната среда.

Свързани публикации