Новият смартфон Realme GT 6 вече във Vivacom

В разгара на лятото Vivacom продължава да разширява портфолиото си с 5G устройства на супер цени. Телекомът предлага само в онлайн магазина си новия модел Realme GT 6, който се отличава с бързина, мощност, издръжлива батерия и страхотна камера. Смартфонът е на цена от 40.98 лв. на месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор с план Unlimited 200.

Realme GT 6 впечатлява с изискан и стилен дизайн с извити ъгли, както и с двуцветния си гръб със сребристи елементи. Смартфонът има 6,78инчов OLED дисплей с резолюция 2780 х 1264 пиксела, с най-високата яркост от 6000 нита и 120 Hz опресняване на дисплея. Моделът работи със светкавичния процесор Snapdragon 8s Gen 3 и има 16GB RAM и 512 GB вътрешна памет, което осигурява безупречна производителност и бързина на всяко действие.

Това, с което Realme GT 6 изпъква и се отличава от всички останали устройства, са неговите NEXT AI функционалности, като AI Smart Removal, която позволява премахването на нежелани обекти от снимките, и AI Smart Loop, която разпознава съдържанието, върху което потребителите кликват, и дава препоръки за последващи действия. С него клиентите на телекома могат да се възползват и от AI Eye Protection функцията, която следи нивото на умора и променя цветовата температура на дисплея, за да предпази очите на потребителя.

Иновативният смарфон разполага с капацитет на батерията 5500 mAh, която позволява цели 24 часа гледане на видео съдържание или до 8 часа гейминг без прекъсване. Той има 50 MP тройна основна камера, която гарантира ясни кадри дори и през нощта, и 32 MP селфи камера, която прави снимки и видеа с много високо качество.

Повече информация за най-новия смартфон Realme GT 6 от Vivacom можете да намерите ТУК.

Свързани публикации