Новите iPhone 16 могат да бъдат поръчани от Vivacom на цени от 43.98 лева на месец

Vivacom започва предварителните поръчки за най-новите смартфони iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max. Дългоочакваните модели се предлагат на vivacom.bg с новите планове Unlimited от Vivacom на цени започващи от 43.98 лева на месец на лизинг за 36 месеца.

До 19 септември iPhone 16 128 GB може да бъде поръчан предварително на цена от 43.98 лв. на месец на лизинг за 36 месеца с план Unlimited MAX. За тези, които предпочитат по-голям смартфон iPhone 16 Plus 128 GB е цена от 53.98 лв. на месец на лизинг за 36 месеца с план Unlimited MAX. Про моделът iPhone 16 Pro 128GB се предлага за 63.98 лв. на месец на лизинг за 36 месеца с план Unlimited MAX, а флагманът iPhone 16 Pro Max 128GB може да бъде поръчан за 73.98 лв. на месец на лизинг за 36 месеца с план Unlimited MAX.

iPhone 16 и iPhone 16 Plus са оборудвани с изцяло новия A18 чип и имат удължен живот на батерията. Те имат мощни ъпгрейди на камерата, както и специалния бутон Camera Control за подобреното ѝ управление и нов Action бутон за бърз достъп до редица полезни функции.

В допълнение клиентите могат да изберат и флагман моделите iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max се отличават със своята още по-добра производителност, гарантирана от водещия в индустрията процесор A18 Pro и огромен скок в живота на батерията. Смартфоните имат по-големи размери на дисплея и впечатляващи професионални функции на камерата.

Новите iPhone 16 се предлагат както в брой, така и на изплащане с плановете Unlimited от Vivacom и дават възможност на клиентите да сърфират в най-голямата 5G мрежа в страната[1]. Доставките на първите поръчали и редовните продажби на най-новите модели на Apple започват от 20 септември.

Vivacom предлага и новото поколение безжични слушалки AirPods 4 с Active Noise Cancellation на цена от 8,98 лева на месец за 24 месеца с план Unlimited MAX, както и новите AirPods Max на цена от 34,98 лева на месец за 24 месеца в комбинация с план Unlimited MAX.

Повече информация на vivacom.bg.


[1] Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 21.05.2024 г. за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg

Свързани публикации

Верига книжарници Orange представя на своите клиенти иновативно приложение за избор на подаръци и програма за лоялност

Иновациите, които компанията въвежда, осигуряват достъп до редица предимства, удобства и ексклузивни оферти На официално събитие в Университетската…

Coca-Cola Без Захар Лимон с престижна награда в националния конкурс на Съюза по хранителна промишленост

Новото нискокалорийно попълнение в портфолиото на Coca-Cola бе отличено в петнадесетото издание на конкурса „Хранително-вкусовата промишленост в България…

INSAIT обяви уникална за Източна Европа докторантска програма: 36 000 евро годишна стипендия в България с професори от Carnegie-Mellon, EPFL, ETH Zurich, MIT и Yale

Талантите на България вече не са изправени пред дилемата – да приемат високо платена работа в ИТ индустрията…