Огледалната Unlimited Love стая на Vivacom ще изненада гостите на финалния концерт от националното турне „Любов“ на Мария Илиева

Телекомът е подготвил специално музикално преживяване и много награди за посетителите на зала 1 на НДК

Vivacom ще изненада всички гости на последния концерт от националното турне „Любов“ на Мария Илиева, който ще се проведе на 6 декември в зала 1 на НДК, със специална арт инсталация – огледалната Unlimited Love стая. Тя ще бъде разположена във фоайето на НДК, като всеки, желаещ да изпита невероятно музикално и визуално изживяване, може да го направи между 18 ч. и 23 ч. в деня на концерта.

Огледалната Unlimited Love стая съчетава идеята за пълната свобода от неограничените планове на Vivacom и името на турнето на Мария Илиева – „Любов“. Арт инсталацията пресъздава атрактивна атмосфера с фон от нарисувани сърца, ноти и надписи Unlimited Love, които създават усещане за безграничност между отраженията на огледалата. Магичното визуално преживяване ще бъде допълнено с музикално озвучение с популярни песни от репертоара на Мария Илиева.

Vivacom е приготвил и страхотни награди за всеки, който влезе в Unlimited Love стаята, публикува стори с видео или снимка от нея в Instagram, тагне и последва профила на @vivacombg. Изпълнилите условието получават веднага награда на място – картичка на Мария Илиева с автограф. Голямата награда за всички участници в играта са премуим безжичните слушалки Bang & Olufsen Beoplay EX, които ще бъдат раздадени на томболен принцип. В томболата могат да участват само лица над 18 г.

Броени дни преди финалния концерт от турнето на Мария Илиева петима фенове ще успеят да се срещнат онлайн с поп звездата благодарение на Vivacom. Те ще имат шанса да зададат своите най-любопитни въпроси, да се запознаят лично с нея и да си поговорят в приятелска обстановка. Мария Илиева и Vivacom ще дадат възможност на петимата щастливци да споделят заедно любовта си към музиката и стремежа към пълна свобода на общуване.

Свързани публикации