BILLA откри нов модерен магазин в Шумен

Новият обект на веригата се намира в новопостроения Ритейл Парк „Шумен“

BILLA България продължава да разширява търговската си мрежа от магазини в страната, като отвори свой нов обект в Шумен – в новопостроения Ритейл Парк „Шумен“, на ул. „Кралевиче“ №1. Той е разположен на удобна локация, в близост до Арена Шумен и до центъра на града. Компанията инвестира над 2 млн. лв. в изграждането на третия си супермаркет в града, като разкрива над 20 нови работни места.

Новият обект ще посреща потребителите всеки ден, от понеделник до неделя, между 7:30 и 22:00 часа, с богат асортимент от над 8 000 артикула. Той включва свежи плодове и зеленчуци, отгледани по програмата „BILLA Градини“, прясно месо „Българска ферма“, хляб и закуски, изпечени на място, скара и готвени ястия от топла точка, както и продукти от собствените марки на веригата – Clever, BILLA, BILLA Premium и BILLA Bio.

Новооткритият магазин BILLA в Шумен следва високи стандарти за енергийна ефективност и е оборудван с редица технологични решения, щадящи природата – енергоефективни хладилни инсталации и LED осветление и електронни етикети с подробна информация за всеки артикул. Обектът разполага и с експресни каси на самообслужване, на които клиентите могат сами да организират и да платят своите покупки.

Магазинът посреща първите си клиенти с ексклузивни предложения, които са част от специална седмична брошура. Потребителите с BILLA Card ще могат да се възползват от -25% на всички колбаси и на всички видове храни за домашни любимци.

Още изгодни седмични предложeния от BILLA може да откриете тук: https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura.

Свързани публикации