Остава само 1 седмица за предварителна заявка на най-новите часовници Samsung Galaxy Watch от Vivacom

Всички потребители, заявили до 23 юли, получават подарък допълнителна каишка

Остава само една седмица от предварителните поръчки на най-новите смарт часовници на Samsung – Galaxy Watch7 и Galaxy Watch Ultra в онлайн магазина на Vivacom. До 23-и юли включително, клиентите на телекома, които заявят един от двата часовника Galaxy Watch7 и Galaxy Watch Ultra, ще получат подарък допълнителна каишка.

Новите часовници впечатляват с изключително елегантния си дизайн, премиум качество и издръжливост. Galaxy Watch7 и Galaxy Watch Ultra предлагат множество функционалности за следене на здравето и фитнес функции за отчитане на спортни постижения. Благодарение на най-мощния до сега 5-ядрен Exynos W1000 процесор за смарт часовник и Galaxy AI, потребителите могат да се потопят в новата ера на здравето, да получават здравна информация за енергийния си рейтинг и wellness съвети. Моделите са идеалният спътник за ежедневието с още по-усъвършенстваните функции за мониторинг на съня, измерване на кръвното налягане и електрокардиограма.

Galaxy Watch7 следи над 100 тренировки, има специална функция „Race“, която сравнява текущи или предходни резултати, и функция „Body Composition“, която дава яснота за състава на тялото и неговата физическа форма. Часовникът се предлага в два размера – 44мм и 40мм, като основната разлика е в размера на дисплея и батерията. Единият разполага с 1.5-инчов Super AMOLED дисплей и 425 mAh батерия, а другият – с 1.3-инчов Super AMOLED дисплей и 300 mAh батерия. Моделът следи данни за сърдечния ритъм, а с функцията „De Novo Sleep Apnea“ прави анализ на съня, който служи като проверка за признаци на сънна апнея.

Galaxy Watch Ultra пристига с изцяло нова форма на корпуса и се предлага в един размер – 47 мм. Устройството разполага с 1.5-инчов дисплей, при който автоматично се активира нощен режим. Батерията на този модел е 590 mAh, което позволява още по-висока издръжливост – до 100 часа в режим „Power Saving“ и до 48 часа в режим „Exercise Power Saving“. Galaxy Watch Ultra има сапфирен кристал на дисплея и е с корпус от титанова сплав, което го прави още по-устойчив. Също така, покрива и военния стандарт MIL-STD-810H и може да работи на температурни условия между -20 и +50 градуса.

С този модел потребителите имат възможност да проследят своите тренировки – от триатлон и плуване до колоездене и бягане, благодарение на „Multi-sports“ функцията. Също така потребителите вече сами могат да стартират и контролират своите тренировки и да активират сигналната система за безопасност, благодарение на новия добавен бърз бутон.

Смарт часовниците са първите от серията Galaxy Watch, които разполагат с двучестотна GPS система, която може да проследи с изключителна точност местоположението на потребителите.

Повече информация за новите смарт часовници на Samsung във Vivacom – Galaxy Watch7 и Galaxy Watch Ultra, можете да видите ТУК.

Свързани публикации

Проф. д-р Иво Петров: „Нито една ваксина не създава имунитет завинаги и затова е необходимо прилагането на бустерна доза“

Проф. д-р Иво Петров се присъединява към инициативата „Ти решаваш“ на Българския Червен кръст, която предоставя достоверна информация…