Отстъпки до 100 лева на iPhone смартфони от различни поколения в мрежата на Vivacom

Изкушаващите предложения ще бъдат в сила до 15 декември в онлайн магазина на телекома

Vivacom продължава да изненадва потребителите и за празничния сезон ще зарадва всички почитатели на Apple с изкушаващо предложение. До 15 декември всички любители на марката ще могат да се сдобият с iPhone от поколенията 12,13, 13 mini,14 и 14 Plus с отстъпка до 100 лева. Устройствата могат да бъдат закупени в брой или на лизинг с изгодните Unlimited планове на телекома и са идеалните варианти, ако някой иска да ъпгрейдне своя по-стар модел iPhone.

iPhone 12 и до днес се отличава със своя Super Retina XDR дисплей и процесора A14 Bionic, който е изключително бърз, а предпазното стъкло включва керамика за повишена издръжливост.

Най-изкушаващите предложения от Vivacom обаче са iPhone 14 и iPhone 14 Plus, които ще се предлагат с оригинален адаптер зарядно, което е подходящ и за други Apple устройства. Мощността му е 20W и е с USB-C. iPhone 14 e снабден със специално проектирания от Apple 6-ядрен А15 BIONIC процесор, а батерията му позволява до 20 часа гледане на видео съдържание. Сред новите екстри на моделите е нова функция за безопасност – детектор за катастрофи, който може да се обади на спешния номер, в случай на инцидент.

Повече информация за отстъпките на устройства вижте ТУК.

Свързани публикации