Представяме ви Microsoft Teams Essentials

Новото предложение на Teams, предназначено за малкия бизнес, осигурява на потребителите възможност за срещи, чат и сътрудничество на най-ниската цена на пазара

Тази седмица Microsoft Corp. обяви лансирането на Teams Essentials, първото по рода си самостоятелно предложение на Microsoft Teams, което е създадено специално за малкия бизнес. Teams Essentials предоставя на малкия бизнес професионално и достъпно решение за срещи, подпомагайки сътрудничеството, връзката и продуктивността в хибридна работна среда. На цена от $4 на човек, на месец, Teams Essentials е най-конкурентното предложение за онлайн срещи и колаборации на пазара.

„Знаем колко трудни бяха последните 20 месеца за малкия бизнес. Всички трябваше да демонстрират изключителна гъвкавост, за да се адаптират, често с ограничен достъп до инструменти и технологии“, казва Джаред Спатаро, корпоративен вицепрезидент на Modern Work в Microsoft. И добавя „Teams Essentials е създаден специално, за да отговори на уникалните нужди на малкия бизнес, като им позволява да процъфтяват в тази нова ера на работа.“

Teams Essentials предоставя множество всеобхватни лимити и функции за създаване на професионални срещи и колаборации на едно място:

  • Неограничени групови срещи до 30 часа;
  • Срещи с до 300 души;
  • 10 GB облачно съхранение за всеки потребител.

За да отговори на нуждите на малкия бизнес, Teams Essentials включва както нови възможности, така и вече съществуващи и налични в безплатната версия на Teams, а именно:

  • Бързата и лесна покана, която изисква единствено имейл адрес. Не е необходимо потребителите да се регистрират или да инсталират Teams, за да участват в среща.
  • Съвсем скоро, в допълнение към интеграцията на Outlook Calendar, новата интеграция на Google Calendar ще помогне за бързото планиране на срещи в Microsoft Teams.
  • Професионални инструменти за срещи и възможности като лоби за срещи, виртуални фонове, режим „Заедно“, автоматични надписи или субтитри, както и реакции на живо.
  • Благодарение на винаги наличните чатовете в Microsoft Teams, потребителите никога няма да губят връзка или последователност.
  • Възможност за бързо стартиране на групов проект и организиране на срещи с всеки, възлагане на индивидуални задачи на хората от екипа и създаване на анкети за получаване на бърза обратна връзка. С новия шаблон за групов чат за малък бизнес, всичко това е възможно на едно място. *Очаквайте скоро за настолни компютри и уеб.

Според данните на LinkedIn, обявите за работа на малки и средни предприятия са нараснали с 81,9% на годишна база в сравнение с 1 ноември 2020 г. Повече от всякога малкият бизнес се нуждае от гъвкавостта да наема хора отвсякъде, както и от технология, която отваря врата към нови стилове на работа на служителите, като например синхронно и асинхронно сътрудничество. Teams Essentials предлага на малкия бизнес достъпен начин за работа, сътрудничество и растеж. Клиентите могат да закупят Teams Essentials директно през уебсайта на Teams или от различни партньори на Microsoft Cloud, така че да отговарят на техните нужди.

Посетете Microsoft 365 Blog, за да научите повече за Microsoft Teams Essentials.

Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) предоставя възможност за дигитална трансформация за ерата на интелигентното облачно пространство, също и анализ и агрегиране на данните. Неговата мисия е да даде възможност на всеки човек и всяка организация на планетата да постигне повече.

Свързани публикации

Илия Гърков става Изпълнителен вицепрезидент и Главен оперативен директор на „Дънди Прешъс Металс“

Досегашният старши вицепрезидент „Оперативни дейности“ в Европа поема още по-големи отговорности в минната компания Висшето ръководство на канадската…