Премиерни заглавия на хитови филми и сериали очакват зрителите на VIVACOM Arena през септември

През септември любителите на киното ще могат да гледат специална селекция от премиерни заглавия в програмата на VIVACOM Arenа, сред които премиерните сериали „Любимката на краля“ и „Звеното“, както и българските завладяващи продукции „Посоки“, „Тилт“, „18% сиво“ и „Преводачката на черно-бели филми“. Новият телевизионен сезон по филмовия канал на телекома ще зарадва зрителите с тематична седмица с филмите на Люк Пери и екшън петъци със звездното участие на Брус Уилис.

От 16 септември, всяка събота и неделя от 22:30 часа, ще бъде излъчван историческият португалски драматичен сериал „Любимката на краля“, който проследява историята на младата и красива Паула, принудена да стане монахиня, за да живее по-добре. Ниският ѝ статут я обрича на живот на мъчителна работа, докато по-привилегированите сестри се радват на специално отношение. Но Паула скоро се научава да използва красотата си и женските си хитрости с цел да се издигне в обществената йерархия. Какво ще се случи с кралската фамилия и с Паула може да разберете, като проследите епизодите през всеки уикенд.

Само два дена по-късно – на 18 септември, понеделник, от 19:00 часа по VIVACOM Arena  стартира първият сезон на испанския полицейски трилър сериал „Звеното“. Продукцията е заснета през 2020 г. и сюжетът разказва за специално анти-терористично звено от полицаи, събрано, за да попречи на джихадистка клетка да нападне Испания, след като лидерът ѝ е арестуван. „Звеното“ печели редица международни награди през 2022 г. и със сигурност ще завладее сърцата на феновете на екшъна и престрелките. Всеки делничен ден от 19:00 часа ще бъде излъчван по един епизод от премиерния сериал в ефира на VIVACOM Arena.

Освен вълнуващи сериали, през септември зрителите на VIVACOM Arena ще имат възможността да гледат някои от най-успешните български филмови продукции. Сред заглавията попадат документалните филми „Дорина“ и „Преводачката на черно-бели филми“, романтичната драма „Тилт“ и „18% сиво“ от режисьора Виктор Чучков-син.

Изненадите за почитателите на киното не свършват дотук, защото от 11 до 17 септември в ефира на VIVACOM Arena ще бъде посветена цяла седмица на филмите на Люк Пери, познат от телевизионния сериал „Бевърли Хилс, 90210“. Всеки петък от 22:00 и от 23:30 часа пък Брус Уилис ще забавлява привържениците на високия адреналин по време на екшън петъците в програмата на филмовия канал на Vivacom.

Свързани публикации