Програмиране с изкуствен интелект: Влиянието на GitHub Copilot

Поемете на експедиция за програмиране с изкуствен интелект:

Подкастът Tech Savvy Talks на Scalefocus разкрива реалното въздействие на GitHub Copilot

В непрекъснато развиващия се свят на технологиите, второто издание на подкаста Tech Savvy Talks ви предоставя несравнима възможност да се потопите в света на програмирането, подкрепено от изкуствен интелект. Събитието ще се излъчи на живо на 20 февруари от 18:00 часа в YouTube канала на Scalefocus.

Водещ на Tech Savvy Talks подкаст е Красимир Костадинов, Главен Технически Директор на Scalefocus, а специален гост за темата на епизода „AI пише нашия код. Реален опит. Реални възможности. Реални данни.“ ще бъде Цветан Смърдански, технологичен мениджър в Scalefocus.

По време на излъчването ще научите за:

· Основите на програмирането, подпомогнато от изкуствен интелект.

· Как появата на GitHub Copilot повлия върху установените практики за разработка.

· Как GitHub Copilot се интегрира в ежедневния работен процес на софтуерните инженери и подобрява производителността им.

· Какви изненади може да поднесе GitHub Copilot и неговата нюансирана производителност.

· Как GitHub Copilot повлиява върху качеството на кода и дали компрометира поставените стандарти.

· Стратегии за безпроблемна интеграция в работния процес при програмиране с изкуствен интелект.

· Етичните съображения в програмирането и как да поддържаме почтеност.

· Какво е бъдещето на изкуствения интелект в разработването на софтуер.

В края на сесията лекторите ще отделят и специално внимание на въпроси от зрителите, базирайки се на практическия им опит.

„Писането на код от изкуствен интелект е най-голямата промяна в програмирането от края на 60-те години и създаването на ООП (обектно ориентирано програмиране), а единственият човек, който приветства промяната, е… мокро бебе. Нека разгледаме какво наистина носи тази промяна. Данните са от нас.“ – Красимир Костадинов, CTO на Scalefocus и водещ на Tech Savvy Talks подкаст. Излъчването започва точно в 18:00 часа на 20 февруари, а организаторите обещават просветляващо пътешествие в света на изкуствения интелект и неговото бъдеще в програмирането.

Не пропускайте да се включите!

Свързани публикации

Годишният доклад за устойчивост на United Group отбелязва значителни стъпки напред в развитието на екологичната и социална отговорност

United Group, водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа, обяви публикуването на своя Доклад за устойчивост за…