Vivacom предлага новия флагман Xiaomi 14 в комплект със смарт гривна

Vivacom започва продажбите на най-новия смартфон Xiaomi 14, който беше представен на конгреса в Барселона само преди броени дни. Флагманът от серия 14 се предлага на страхотна цена и в комплект със смарт гривната Xiaomi Smart Band 8 в цялата търговска верига и на сайта vivacom.bg.

Xiaomi 14 съчетава всички впечатляващи характеристики на марката – ярък и голям дисплей, елегантен дизайн, отлична производителност, революционна система от камери и издръжлива батерия. Това го прави перфектен избор за потребителите с динамично ежедневие, които използват смартфона за всичко.
Vivacom предлага Xiaomi 14 на страхотната цена от 45.98 лв./мес. на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited MAX.

Xiaomi 14 разполага със зашеметяващ 6,36-инчов CrystalRes AMOLED дисплей с резолюция 2670х1200 пиксела и 120 Hz честота на опресняване. С този екран скролването между приложенията и гейминг изживяването стават по-плавни от всякога. Смартфонът има международен сертификат TÜV Rheinland за защита от синята светлина, за допълнително предпазване на очите.

Xiaomi 14 работи с новия чипсет Snapdragon 8 Gen 3, който осигурява 32% по-добра производителност и 34% по-добра енергийна ефективност, в сравнение с предишното поколение Snapdragon 8 Gen 2. Издръжливата 4610 mAh батерия гарантира надеждна и продължителна работа и може да бъде заредена само за 31 минути с 90W HyperCharge зарядно.

При новия флагман партньорството между Xiaomi и Leica отново е налице в една революционна система от камери. Xiaomi 14 предлага 50МР основна камера с иновативен сензор, за страхотна дълбочина на цветовете и 80% повече приемане на слънчева светлина. Тя се допълва от 50МР камера с телефото оптика за 3.2х оптично приближение с възможност за фокусиране на разстояние 10 см, за впечатляващи макро кадри, и ултраширокия 50МР сензор, подходящ за снимки в по-тесни пространства.

В допълнение към всичко това, клиентите закупили новия модел на Xiaomi от Vivacom ще го получат в комплект със смарт гривната Xiaomi Smart Band 8. Тя е изключително подходяща за активно спортуващи – проследява кислорода в кръвта, сърдечната честота, съня и нивото на стреса. Поддържа 120 спортни режима и може да се използва спокойно през целия ден благодарение на батерията, издържаща до 16 дни при пълно зареждане.

Повече информация за Xiaomi 14 може да намерите тук.

Свързани публикации

Роберто Димитров се отличи сред 150 професионални бармани и се превърна в тазгодишния победител на емблематичната програма Bar Masters

Петте издания на формата, организиран от Кока-Кола ХБК България, преведоха над 650 професионални бармани през разнообразни предизвикателства, полезни…