Ново пространство за събития официално отвори врати в центъра на София

С интересна концепция и дизайн, то носи името на локацията си – Boulevard 138

Boulevard 138 е новото пространство в сърцето на София, което от юни т.г. отваря врати за разнообразни събития от културния, рекламния, корпоративния и публичния живот на града. Разположенo е на един от най-големите централни булеварди със стратегическо значение за града – „Васил Левски“ 138.

С представителна фасада, елегантен вход и кокетна задна градина, залата се отличава с интересен и концептуален дизайн, проектиран от интериорно студио Кука Дизайн. Обзавеждането е от мебели с различно приложение от ИКЕА България, които могат да бъдат подредени според типа събитие – коктейл, семинар, обучение и др.  

Boulevard 138 разполага със 100 седящи места и модерно оборудване. Функционалността на пространството позволява да бъде подредено и оформено спрямо индивидуалните предпочитания и целите на събитието, а дизайнът му предразполага посетителите да разчупят своето въображение и да създадат събитието по свой личен почерк.

Благодарение на висококачествената професионална техника – интерактивен тъчскрийн екран, с подсигурена видео и аудио връзка до целия свят, залата дава възможност за провеждане на събития на живо, в дистанционен или хибриден формат. Наред с това, гостите на Boulevard 138 могат да разчитат на високоскоростен интернет, достъп до Zoom Pro акаунт и още много удобства. „Избрахме името на залата почти толкова лесно, колкото и нейната локация. И за удобство на посетителите, обединихме двете неща. Знаем за динамичната обстановка и все по-големия интерес към хибридни събития, ето защо подготвихме пространството с висок клас техника и инженерен екип за професионален лайв стрийминг“, споделя Пламен Павлов, мениджър на залата.

Свързани публикации

Кофас: Безпрецедентните атаки срещу Израел предизвикват множество политически и икономически рискове

Експертите по кредитно застраховане от Кофас направиха оценка на рисковете във връзка с атаките на палестинските въоръжени групировки…