С инвестиция от 5 млн. лв. магазин BILLA в кв. „Хиподрума“ отвори отново врати след реконструкция

Един от първите обекти на BILLA в България, емблематичният магазин в кв. „Хиподрума“ в София, отвори врати след амбициозна реконструкция на стойност 5 млн. лв. Разположен на площ от над 2000 кв.м., търговският обект посреща потребителите с модерна европейска визия, повече удобства за клиентите и разнообразие от свежи предложения, приготвени на място.

„С проекта ни за обновяване на BILLA в „Хиподрума“ си поставихме за цел да зададем нови стандарти за клиентско преживяване, като следвахме последните европейски тенденции в ритейла. Съвременен и уютен интериор, светла и лесна за ориентация търговска зала и множеството удобства за клиентите – това са само част от предимствата му. Вярвам, че той ще се превърне любима дестинация за потребителите, които харесват бързите и здравословни кулинарни решения, защото обектът предлага впечатляваща свежа витрина, където всеки клиент може сам да избере как да бъде приготвена неговата пица, салата или порция суши. Погрижихме се да улесним максимално столичани в тяхното забързано ежедневие, като съберем на едно място всичко, от което те и техните семейства имат нужда за своя седмичен пазар, като оставаме верни на нашата мисия да правим пазаруването максимално бързо, удобно и приятно за нашите клиенти“, коментира Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

Новата търговска зала на магазина е изградена от естествени материали и оборудвана с допълнително осветление за още по-добро потребителско преживяване. Обектът предлага специализирани щандове за пица на пещ, суши, фрешове, салати и сандвичи, зад които професионални готвачи приготвят на място вкусните предложения. За максимален комфорт на потребителите, магазинът разполага с каси на самообслужване за по-бързо заплащане на продуктите. На разположение на клиентите са и над 180 паркоместа. В рамките на обекта, потребителите могат се възползват и от редица удобства – аптека, оптика, куриерски офис, клон за плащане на битови сметки и магазин за домашни любимци.

В проекта са интегрирани редица енергоефективни решения с цел намаляване на негативното въздействие върху природата. Магазинът е оборудван с ново поколение CO₂ хладилни инсталации, LED осветление и електронни етикети. За пръв път веригата въвежда и специална иновативна технология, позволяваща остатъчната температура от хладилните агрегатори да бъде използвана за отопление през зимните месеци.

Свързани публикации