Scalefocus e отличена с награда в класацията Brandon Hall Group HCM Excellence Awards

Софтуерната компания печели златото за „Най-голям напредък в процеса на привличане на таланти“.

Scalefocus получи значимо признание като работодател за фокуса си върху привличането на най-добрите таланти в организацията. В тазгодишното издание на „Brandon Hall Group HCM Excellence Awards“ компанията беше отличена със златна награда за създаване и прилагане на най-добрите практики при наемане на служители в категорията „Най-голям напредък в процеса на привличане на таланти“.

Стратегията за привличане на служители, която Scalefocus представи в програмата „Brandon Hall Group HCM Excellence Awards“, е ключова за успеха на компанията. Оперираща в контекста на все по-конкурентен пазар, като работодател Scalefocus постепенно се изправя пред необходимостта от нов поглед и подход в тази част от дейността си. Обновеният процес за привличане на таланти е по-гъвкав, ефективен, опростен и съобразен с целите на компанията. Приложените промени довеждат до повишаване на доверието в компанията, до подобрен бранд като работодател и до по-продуктивен цикъл на набиране на персонал.

„Изключително щастливи сме, че нашата организация е отличена със Златна награда в категория за привличане на таланти в класацията „Brandon Hall Group HCM Excellence Awards“. Това отличие е важен момент на признание на усилията на нашия екип през годините да създаде, развие и следва ефективна стратегия за привличане и развитие на таланти“, споделя Цветелина Еремиева, Chief People Officer в Scalefocus.

„Носителите на награда Excellence Award са организации, които наистина ценят своите служители и инвестират в тях чрез своите програми за управление на човешките ресурси. Тези програми са потвърдени като най-добри в категорията си по отношение на стойността си за бизнеса и въздействието си върху самите служители“, споделя главният оперативен директор на Brandon Hall Group, Рейчъл Кук, ръководител на програмата HCM Excellence Awards.

Brandon Hall Group е единствената компания за професионално развитие, която предлага данни, изследвания, задълбочена информация и сертифициране на ръководители и организации в областта на обучението и талантите. Най-добрите в областта на управлението на човешките ресурси избират Brandon Hall Group, когато се нуждаят от съдействие за създаването на устойчиви планове за развитие на служителите си. В продължение на над 30 години компанията подпомага, отличава и сертифицира най-добрите практики в организациите по целия свят, повлиявайки развитието на над 10 милиона служители и ръководители. Програмата за наградите HCM Excellence Awards е първата, която признава постиженията на организациите в областта на обучението и развитието на таланти и е златният стандарт, известен като „Оскарите на управлението на човешките ресурси“. Наградите отличават най-добрите организации, които успешно са разработили и внедрили програми, стратегии, модалности, процеси, системи и инструменти, които са постигнали измерими резултати. Повече информация за наградите и победителите може да бъде намерена на: Brandon Hall Group HCM Excellence Awards.

Свързани публикации