Scalefocus спечели три отличия на осмите годишни награди Stevie® Awards for Great Employers

В тазгодишното издание на наградите имаше 3 български компании, които бяха отличени с общо 6 награди.

Софтуерната компания бе отличена със златна награда Stevie® в категорията за „Най-добро използване на смесено обучение“, сребърна награда за „Работодател на годината – Компютърен софтуер – повече от 250 служители“ и бронз за „Най-добра програма за развитие на лидерство“ в осмите годишни Stevie® Awards for Great Employers.

Stevie® Awards for Great Employers отличават най-добрите работодатели в света, както и HR професионалистите, екипите, постиженията и HR-свързаните продукти и доставчици, които допринасят за създаването и развитието на изключителни работни среди. Тази година журито на наградите разгледа над 1000 номинации от организации от 28 държави, което подчертава глобалния мащаб и значение на конкурса.

Scalefocus демонстрира своя ангажимент за поддържане на работно място, където служителите могат да процъфтяват, лидерите могат да се откриват и ученето никога да не спира. Тези признания отразяват отдадеността на компанията да осигури среда, която насърчава личното и професионалното израстване, като в крайна сметка подобрява цялостното изживяване на служителите.

„Получаването на тези награди е огромно признание за работата на целия лидерски екип на компанията, както и в частност екипа по човешки ресурси. Отдадеността на всички в Scalefocus към създаването на работна среда, чийто фокус са иновациите, растежът и балансът с личния живот доведоха до тези резултати. Развълнувани сме от тези отличия и сме решени да продължим да работим за културата ни на високи постижения, приобщаване и растеж“, споделя Цветелина Еремиева, Chief People Officer в Scalefocus.

Отдадеността на Scalefocus към подхранване на таланта и насърчаване на култура на непрекъснато учене и растеж е очевидна в техните вътрешни програми за развитие като EXPLORE и LEAD. Тези програми предоставят ценни възможности за личностно и професионално развитие, като дават възможност на служителите да се усъвършенстват в настоящите си роли и уверено да поемат нови предизвикателства.

Повече информация за Stevie® Awards for Great Employers и списъкът с победителите за 2023 г. са налични на www.StevieAwards.com/HR.

Свързани публикации