Settle обяви партньорството си със софтуерната платформа за дигитално застраховане Boleron

Норвежката платформа за мобилни разплащания Settle стартира партньорството си със софтуерната платформа за дигитално застраховане Boleron. Новото сътрудничество между двете компании е провокирано от нарастващото желание на потребителите да управляват всички свои дейности през мобилните си устройства и все по-голямото търсене от страна на клиентите на възможно най-удобния и бърз метод за дигитално разплащане.

„Убедена съм в успеха на това партньорство, защото с екипа на Boleron гледаме в една посока – както за нас, така и за тях, най-важното е потребителите ни да се чувстват сигурни и да получават най-добрите и бързи услуги. В динамичния и бързоразвиващ се свят, в който живеем, смятам за напълно логично това да можем да управляваме всички дейности чрез телефона си, без да губим излишно време“, коментира Детелина Момчева, икономически директор на Settle България и напомни, че „Дигиталният портфейл на Settle е с високо ниво на сигурност, а регистрацията в мобилното приложение е изключително лесна и отнема само няколко минути.“

Всички потребители на платформата за дигитално застраховане вече имат възможност да заплащат лесно, бързо и сигурно своите застраховки само с няколко клика, благодарение на Settle. Чрез приложението на Boleron потребителите могат да закупят планинска застраховка, автокаско, застраховка на имущество, гражданска отговорност за кола или застраховка за пътуване в чужбина и всичко това само чрез своя мобилен телефон.

„Нашият екип притежава дългогодишен опит в областта на застраховането, банкирането, кибер-сигурността и разработването на високотехнологичен софтуер. През всички тези години променихме голяма част от своите дейности, но най-важното за нас си остава това да предоставяме на потребителите си сигурност. Предлагаме на своите клиенти сигурност чрез нашите застраховки, сега вече сме убедени, че благодарение на Settle им предоставяме и най-сигурния, бърз и лесен начин за разплащане“, сподели Александър Цветков, главен изпълнителен директор на Boleron.

За Settle

Мисията на Settle е да създаде свят, в който парите са дигитални и демократизирани. Settle Group развива приложението Settle, целящо създаване на полезни връзки и лесни разплащания между хората и бизнеса.

С приложението Settle индивидуални потребители могат незабавно да изпращат, получават и управляват пари от телефона си. А всеки бизнес има достъп до набор от решения за приемане на изцяло мобилни плащания във всяка една ситуация, без необходимост от допълнителни устройства.

Settle е достъпен на 28 пазара в Европа, като разчита на местни партньорства. Местните дружества помагат на Settle да достигне до хората и бизнеса в цяла Европа.

Settle е кулминацията на 10-годишен опит в сферата на мобилните плащания. Екипът зад приложението се налага като лидер в мобилните плащания и търговия от 2010 г. насам. От централата си в Норвегия, компанията вече повече от десетилетие разработва платформа за финансови услуги от световна класа. Екипът на компанията е разработил първата платформа за мобилни плащания в Скандинавските страни и е стартирал първата система за мобилни плащания в Норвегия (mCASH), повлиявайки на живота на милиони хора и помагайки им коренно да променят начина, по който плащат и получават плащания. Целият този опит и технология сега се прилагат от Settle Group за създаването на най-голямата съвместна мрежа за мобилни разплащания в Европа.

За Болерон

Болерон е софтуерна платформа за дигитално застраховане, използвана от лицензирания застрахователен брокер Болерон Консултинг ООД. Застрахователната платформа е специално създадена за закупуване и управление на застрахователни продукти през мобилни телефони от крайни потребители.

Сред услугите, които предлага са:

– Застраховка Пътуване в чужбина

– Застраховка Имущество

– Планинска застраховка

– Здравна застраховка

– Детска застраховка

– Застраховка Екстремни спортове

Полицата към избраната застраховка се изпраща на посочен имейл адрес, веднага след извършено плащане и е достъпна по всяко време в мобилното приложение на Boleron в меню „Полици и плащания“.

Свързани публикации