Settle дава нови възможности на потребителите при онлайн пазаруването

Компанията за мобилни разплащания разработва персонализирани
приставки за WooCommerce и Magento

Норвежкият доставчик на мобилни разплащания Settle, който непрекъснато надгражда своето приложение и дава нови възможности на потребителите, разработва персонализирани приставки за WooCommerce и Magento. Благодарение на новите решения за интеграция в онлайн магазините, потребителите на Settle ще могат да плащат бързо, без да се налага да въвеждат картови данни. По този начин ще се намали рискът за търговците от недовършване на поръчката при онлайн пазаруването и в същото време ще пести разходи за наложен платеж на потребителите. За да тестват възможностите на приложението, всички бизнес потребители ще могат да се регистрират и да оперират в Settle без такси и комисионни до 1 септември 2021 г.

Основен фокус на компанията е да създава нови възможности и решения за по-лесна интеграция и да подпомага развитието на онлайн търговията. В тази връзка, европейският пионер в мобилните разплащания си партнира с тазгодишната конференция „Digital4Burgas: Успешна онлайн търговия през 2021″, която ще се проведе на 15 и 16 май 2021 г. в Бургас. Компанията предоставя възможност на всички, които имат желание да се запознаят с последните новости в областта на електронната търговия и да се възползват от специалния промоционален код на Settle за 15% отстъпка на билетите – “SETTLE15D4B“.

Digital4 са серия от събития, популяризиращи цифровите технологии и развитието на дигиталната индустрия по целия свят. Вече трета година, събитието се провежда в различни градове в страната, събирайки на едно място, едни от най-добрите професионалисти в сферата на онлайн маркетинга и търговията в България. Събитието има за цел да запознае всеки участник с тенденциите и иновациите в сектора, като им предоставя ценни знания и умения, свързани с дигиталния бранш и онлайн търговията.

За Settle

Мисията на Settle е да създаде свят, в който парите са дигитални и демократизирани. Settle Group развива приложението Settle, целящо създаване на полезни връзки и лесни разплащания между хората и бизнеса.

С приложението Settle индивидуални потребители могат незабавно да изпращат, получават и управляват пари от телефона си. А всеки бизнес има достъп до набор от решения за приемане на изцяло мобилни плащания във всяка една ситуация, без необходимост от допълнителни устройства.

Settle е достъпен на 22 пазара в Европа, като разчита на местни партньорства. Местните дружества помагат на Settle да достигне до хората и бизнеса в цяла Европа.

Settle е кулминацията на 10-годишен опит в сферата на мобилните плащания. Екипът зад приложението се налага като лидер в мобилните плащания и търговия от 2010 г. насам. От централата си в Норвегия, компанията вече повече от десетилетие разработва платформа за финансови услуги от световна класа. Екипът на компанията е разработил първата платформа за мобилни плащания в Скандинавските страни и е стартирал първата система за мобилни плащания в Норвегия (mCASH), повлиявайки на живота на милиони хора и помагайки им коренно да променят начина, по който плащат и получават плащания. Целият този опит и технология сега се прилагат от Settle Group за създаването на най-голямата съвместна мрежа за мобилни разплащания в Европа.

Свързани публикации